Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Θύμα απάτης στο Twitter ο Λάκης Λαζόπουλος

Θύμα απάτης στο Twitter ο Λάκης Λαζόπουλος

Μπορεί 2.000 περίπου άνθρωποι να πείστηκαν και να έσπευσαν να… «ακολουθήσουν» και στο Twitter τον Λάκη Λαζόπουλο, όμως όπως αποδείχθηκε ο λογαριασμός που ανοίχθηκε με το όνομα του Mr Αλ Τσαντίρι News ήταν ψεύτικος.


Χθες το μεσημέρι ανοίχτηκε ένας λογαριασμός στο Twitter με το όνομα του ηθοποιού και μάλιστα ο ίδιος φαινόταν να έχει βάλει και ένα μήνυμα που καλωσόριζε τους θαυμαστές του.

«Αυτός είναι ο νέος μου λογαριασμός στο Twitter. Από εδώ θα τα λέμε όπως εμείς ξέρουμε χρόνια τώρα. Εύχομαι καλό χειμώνα, αν και δεν το βλέπω», ήταν το… πρώτο μήνυμα του ηθοποιού και αμέσως έσπευσαν αρκετοί να τον κάνουν follow.

Λίγες ώρες αργότερα όμως από το συγκεκριμένο λογαριασμό αφαιρέθηκε η φωτογραφία του Λάκη Λαζόπουλου και όποιος έμπαινε μέσα έβλεπε ένα μήνυμα που έλεγε:


«Fake. Ο λογαριασμός αυτός είναι τρολιά».
lazopoulos.JPG

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε στη ΓΑΔΑ και επισκέφτηκε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλει το γεγονός.

«Δε θα κάνω μήνυση. Δεν με αφορά η ταυτότητα του χρήστη. Δε θα διωχθεί κανείς», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο πριν μπει στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από το γεγονός αυτό, παρ’ όλ’ αυτά δεν έχει σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ κι αυτό γιατί δε θέλει να τον μιμηθούν και άλλοι.
lazo.JPG








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: