Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Tί πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;


Tί πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

Συνήθως θεωρούμε αυτονόητο τί κοιτάζει ένας άντρας σε μία γυναίκα με το που τη γνωρίζει.
Το πράγμα αλλάζει εντελώς αν ο Κύριος που έχουμε απέναντί μας αισθανθεί το click για εμάς. Αλλάζει εντελώς η οπτική του απέναντί μας. Ρωτήσαμε λοιπόν και μάθαμε και καταλλήξαμε σταακόλουθα συμπεράσματα:

Χαμογέλα και θα πέσει ξερός...
Το χαμόγελο είναι κάτι που θα τσεκάρουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα σε δούνε. Είναι γλυκό, είναι δυναμικό, είναι ναζιάρικο, είναι συγκρατημένο... Αυτό θα τους στείλει και τα πρώτα μηνύματα για σένα.

Μακιγιάζ...
Θυμήσου, όσο πιο φυσική τόσο και πιο όμορφη. Το μήνυμα είναι σαφές και θα το πάρεις σε όποια αντρική παρέα και να καθίσεις. Δεν τους αρέσει καθόλου το έντονο μακιγιάζ. Οι πολλές στρώσεις make up και πούδρας είναι απωθητικές. Και είναι από τα πρώτα πράγματα που τσεκάρουν σε μια γυναίκα.
Προτιμούν το φυσικό μακιγιάζ, εκείνο που αναδεικνύει όμορφα τα χαρακτηριστικά σου. Αγαπούν τα έντονα κραγιόν, τις όμορφες βλεφαρίδες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν χρειάζονται υπερβολές.



Τα μαλλιά...
Δεν θα τσεκάρει αν ακολουθείς τις τάσεις της μόδας. Αυτό που τους αρέσει πολύ είναι τα λεία, καλοχτενισμένα, απαλά μαλλιά , δίνοντας μεγάλη σημασία και στο αν μυρίζουν όμορφα. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που παρατηρούν και τους αρέσουν.



Ντεκολτέ...
Εντάξει, αν περάσει μπροστά τους ένα πλούσιο στήθος θα το σχολιάσουν. Τους αρέσει. Δεδομένο. Και φυσικά είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε σε μία γυναίκα. Όμως, το αν έχεις μικρό ή μεγάλο στήθος δεν είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανασταλτικά. Αν του αρέσεις, το μέγεθος δεν έχει καμία σημασία.Θα τσεκάρει αμέσως το ντεκολτέ σου, για παράδειγμα, πόσα κουμπιά έχεις ξεκουμπώσει, πόσο βαθύ είναι το ντεκολτέ.



Το μανικιούρ...
Κι όμως δίνουν μεγάλη σημασία στα χέρια. Τους αρέσουν τα περιποιημένα άκρα. Τους απωθούν τα φαγωμένα, ταλαιπωρημένα νύχια. Και κακά τα ψέματα είναι ο καθρέφτης της αυτοεκτίμησής σου.


Την τσάντα σου...
Πίστεψέ με, είναι από τα πράγματα που θα προσέξει αμέσως. Όχι αν είναι trendy, ούτε το λογότυπό της. Το μέγεθός της θα τσεκάρει... Δεν τους αρέσουν οι πολύ μεγάλες τσάντες! Είναι κάτι που δεν κατανοούν. Δικαίως, αν αναλογιστείς ότι εκείνοι βάζουν δυο πράγματα στις τσέπες τους και βγαίνουν.

Αυτά... για αρχή! Γιατί μπορεί να σου δίνουν την εντύπωση ότι κοιτάνε τα αυτονόητα, το παιχνίδι όμως θα κριθεί στα παραπάνω. Οι άντρες κοιτάνε πράγματα που νομίζεις ότι δεν δίνουν σημασία. Δίνουν όμως..


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: