Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Tα σέξι χρώματα της νέας σεζόν στα χείλη σου


<b>Ταίριαξε κραγιόν και μολύβι χειλιών:</b> φέτος θυμάσαι μια και καλή το μολύβι χειλιών και το πόσο τέλεια συνδυάζεται με το κραγιόν σου! Τώρα το θέμα είναι ποιο χρώμα θα διαλέξεις. Όποιο κραγιόν και

Tη νέα συναρπαστική σεζόν τα τρεντ στα χρώματα για τα χείλη σου είναι πολλά και σε βάζουν να διαλέξεις: απαλό ροζ κραγιόν ασορτί κραγιόν και μολύβι χειλιών, το κόκκινο τη φωτιάς ή η πιο βαμπ εκδοχή σου όποιο λουκ και αν θέλεις να λανσάρεις τα νέα χρώματα στα χείλη θα σε ενθουσιάσουν!


Ταίριαξε κραγιόν και μολύβι χειλιών: φέτος θυμάσαι μια και καλή το μολύβι χειλιών και το πόσο τέλεια συνδυάζεται με το κραγιόν σου! Τώρα το θέμα είναι ποιο χρώμα θα διαλέξεις. Όποιο κραγιόν και αν διαλέξεις είτε είναι κόκκινο ή ροζ (γιατί στην πιο σκούρα εκδοχή του δεν θα φαίνεται, το μολύβι χειλιών πέρα του ότι συμπληρώνει το αποτέλεσμα, οριοθετεί το σημείο των χειλιών σου και δίνει άλλη έμφαση στα χείλη αφού το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο και διαρκεί περισσότερο.

Ροζ pale χειλάκια μου: όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα χείλη γίνονται πιο ?απαλά? σε αποχρώσεις που αναδεικνύουν την φυσική τους χάρη. Φέτος λοιπόν θα γίνεις η μεγαλύτερη φαν του pale pink lipstick αφού δίνει στα χείλη σου απαλή girlie ροζ απόχρωση με μια κίνηση. Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει από ανοιχτό κουφετί ροζ μέχρι σχεδόν διάφανο κραγιόν και δώσε στα χείλη σου απαλή ροζ όψη που είναι ιδανική για το πρωινό λουκ στο γραφείο ή τον καφέ.



Το κόκκινο της Βουργουνδίας είναι in: το σέξι βαθύ κόκκινο της Βουργουνδίας είναι και πάλι in φέτος! Το πιο σέξι χρώμα της χρωματικής παλέτας επιστρέφει και τη νέα σεζόν και δίνει σέξι χρώμα στα χείλη σου όπως η Λόρεν Κόνραντ που το συνδυάζει με απαλό μακιγιάζ ματιών.



Κόκκινο της φωτιάς: το κόκκινο χρώμα φέτος κάνει φλογερά και σέξι τα χείλη σου με την φωτεινή απόχρωση του κόκκινου να σε κερδίζει ξανά. Το χρώμα που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας το κόκκινο της φωτιάς σου ταιριάζει τέλεια αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Διάλεξε να το συνδυάσεις τέλεια με απαλό μακιγιάζ ματιών και τράβηξε όλη την προσοχή στα φλογερά σου χείλη!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: