Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Διαθέσιμο το Street View στο iOS 6



Σε μια προσπάθεια να εμπλουτίσει τα χαρακτηριστικά των Google Maps για τους χρήστες iOS, η Google ανακοίνωσε σήμερα την ενσωμάτωση του Google Maps στην web έκδοση της υπηρεσίας.


Έτσι όσοι χρήστες iPhone, iPad και iPod Touch έχουν αναβαθμίσει τις συσκευές τους στο iOS 6 μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες του Street View, μέσω του http://maps.google.com, χρησιμοποιώντας πάντα βέβαια τον browser των συσκευών τους. Η χρήση του Street View μέσω του Safari είναι παρόμοια με την αντίστοιχη εφαρμογή στο iOS 5 δυστυχώς όμως η απόκριση της δεν είναι τόσο άμεση όσο της εφαρμογής.

Η απόφαση της Apple να μην ενσωματώσει τους χάρτες της Google στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της, αλλά και τα λάθη παραλείψεις που παρουσίαζαν οι Apple Maps, οι χρήστες των συσκευών της δεν είχαν καμία εναλλακτική και αξιόπιστη λύση όσον αφορά προγράμματα χαρτών με δωρεάν δρομολόγηση.

Ευτυχώς για αυτούς, μπορούν προσωρινά να έχουν πρόσβαση στα χαρακτηριστικά αυτά μέσω της ιστοσελίδας των χαρτών, μέχρι τουλάχιστον η Google να κυκλοφορήσει την εφαρμογή των Google Maps στο iOS6.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: