Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Το "Skyfall" θα κάνει πρεμιέρα στο site της Adele



Η Adele, η οποία στις αρχές του χρόνου σάρωσε τα Βραβεία Grammy, θα κυκλοφορήσει το soundtrack της νέας ταινίας του πράκτορα James Bond "Skyfall" την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της.


Έτσι, η πρεμιέρα του τραγουδιού θα συμπέσει με την 50η επέτειο των ταινιών του διάσημου κατασκόπου με την κωδική ονομασία 007 και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας James Bond.

Η 24χρονη Adele συμφώνησε να γράψει και να τραγουδήσει το θέμα της νέας ταινίας του James Bond, το πρώτο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει μετά το επιτυχημένο άλμπουμ της "21", ανέφερε σε ανακοίνωση η Columbia Records.

Η βραβευμένη τραγουδίστρια έγραψε το τραγούδι "Skyfall" μαζί με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της Paul Epworth και το ηχογράφησε στο στούντιο των Beatles, στην Abbey Road του Λονδίνου μαζί με 77μελή ορχήστρα.

Μεταξύ των τραγουδιστών που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια για ταινίες του πράκτορα 007 τις τελευταίες πέντε δεκαετίες είναι η Shirley Bassey (Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker), οι Duran Duran (A View To A Kill), η Nancy Sinatra (You Only Live Twice), ο Paul McCartney (Live and Let Die), η Tina Turner (GoldenEye), η Carly Simon (Nobody Does it Better), οι A-ha (The Living Daylights), η Sheena Easton (For Your Eyes Only) και η Madonna (Die Another Day).

Το "Skyfall" είναι η 23η ταινία της σειράς James Bond και η τρίτη στην οποία πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στις 26 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου. Στη χώρα μας θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: