Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ποιός ηθοποιός sex symbol, έδωσε «χιλόπιτα» στη hot Dita Von Teese;

Ποιός ηθοποιός sex symbol, έδωσε «χιλόπιτα» στη hot Dita Von Teese;

Γιατί καμιά φορά το να είσαι hot και διάσημη δεν αρκεί για να «ρίξεις» έναν κούκλο του Hollywood...H Dita Von Teese, ελεύθερη και ωραία καθώς είναι, είπε να το ρίξει έξω.

Βρέθηκε λοιπόν στο φημισμένο ιταλικό εστιατόριο «Farfalla» στο Los Angeles όπου την ίδια ακριβώς στιγμή βρισκόταν εκεί και ο... γοητευτικός Bradley Cooper.


Η Burlesque χορεύτρια, λέγεται ότι μαγεύτηκε από την ομορφιά του διάσημου ηθοποιού και αποφάσισε να κάνει εκείνη την κίνηση προσέγγισης. Μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η Dita, κοίταζε στα μάτια τον πρωταγωνιστή του «Hangover» γλείφοντας τα χείλη της με νόημα, ενώ εκείνος προσπαθούσε να την αποφύγει, κοιτάζοντας το κινητό του τηλέφωνο.

Η όμορφη star απελπισμένη που ο 37χρονος δεν της έδινε καμία σημασία, ζήτησε από τη σερβιτόρα να πάει στο τραπέζι του και να του προσφέρει ένα ποτό κερασμένο από εκείνη. Ο Bradley όμως αρνήθηκε την προσφορά της και είπε στη σερβιτόρα ότι κάνει δίαιτα. Μετά από λίγο, ο γόης του Hollywood έφυγε από το μαγαζί χωρίς καν να της ρίξει μια ματιά,πόσο μάλλον να τη χαιρετήσει.

Αυτή είναι σίγουρα μια στιγμή που θα θυμάται η star για καιρό και θα ντρέπεται. «Χιλόπιτα» και μάλιστα δημόσια; Πάει πολύ..


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: