Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Rolling Stones, ανέκδοτοι



Κάποιες φωτογραφίες τους που ανακαλύφθηκαν τυχαία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Dilettante του Λος Άντζελες.


«Οι Rolling Stones όπως δεν τους είδατε ποτέ» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της έκθεσης «Found: Photographs of the Rolling Stones», που παρουσιάζεται στον χώρο Dilettante στο Λος Άντζελες, από τις 2 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Φωτογραφημένοι το 1965 από έναν άγνωστο φωτογράφο, οι Stones αράζουν δίπλα σε μια πισίνα, ο Τζάγκερ, νεότατος και αγγελικά όμορφος, πίνει μια μπύρα, ο Μπράιαν Τζόουνς κάνει …κατακόρυφο και ο Κιθ Ρίτσαρντς κοιτάει ηδυπαθώς τον φακό.

Η έκθεση περιλαμβάνει 23 ανέκδοτες (ναι, υπάρχουν ακόμα!) φωτογραφίες του συγκροτήματος, τραβηγμένες στη διάρκεια της πρώτης τους αμερικανικής περιοδείας. Βρέθηκαν δε τυχαία, σε ένα κουτί χωρίς καμιά σχετική ένδειξη κατά την πώληση μίας έπαυλης στην Νότια Καλιφόρνια. Ο Μικ Τζάγκερ, ο Μπράιαν Τζόουνς, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Γουότς, ο Μπιλ Γουάιμαν και ο road manager τους εκείνη την εποχή, Ίαν Στιούαρτ, απεικονίζονται σε παιχνιδιάρικη διάθεση στη Σαβάνα της Τζόρτζια και στο Κλιαργουότερ της Φλόριντα.

Ήταν λίγο πριν η μεγάλη διασημότητα συμβεί στους Stones, γι΄ αυτό βλέπουμε στις φωτογραφίες ένα νεανικό συγκρότημα, λίγο πριν την απόλυτη απογείωσή του. Δείχνουν περισσότερο σαν μια παρέα νεαρών σε διακοπές παρά σαν μια ομάδα από ροκ σταρ σε περιοδεία. Τσιγάρα, μπύρες και ρετρό ομπρέλες ήλιου φανερώνουν την τότε ανεμελιά και τη νυν νοσταλγία για την εποχή που κανείς ακόμα δεν είχε υποψιαστεί πώς η φήμη θα άλλαζε τη ζωή των Rolling Stones.














Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: