Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ποιος τον πιάνει: Ο Robocop κάνει φιγούρα με τη νέα του total black μηχανή



Πριν από ένα μήνα είδαμε τη νέα κατάμαυρη στολή ενός από τους πιο iconic κινηματογραφικούς ήρωες των 80ς. Τώρα ο Robocop αποκτά όχημα. Πολύ γρήγορο όχημα.


Μια μαύρη μοτοσυκλέτα είναι το νέο μέσο... μεταφοράς του Robocop,  η οποία απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στο Τορόντο του Καναδά, ενώ ταιριάζει γάντι και με την στολή του. Κάτι μας λέει ότι θα πηγαίνει σφαίρα.
 
Τον ρόλο του αστυνομικού Alex Murphy που τραυματίστηκε την ώρα του καθήκοντος και σώθηκε χάρη στο θαύμα της ρομποτικής -στο ρόλο του Robocop δηλαδή- θα υποδυθεί ο Joel Kinnaman, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βραζιλιάνος Jose Padilha. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι: Joel Kinnaman, Abbie Cornish και Gary Oldman.
 
Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας μεταφέρθηκε, κι έτσι, αντί να δούμε τον Robocop τον Αύγουστο του 2013, θα τον παρακολουθήσουμε από τις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2014.
 Πάντως η Sony, για να δικαιολογήσει την καθυστέρηση, θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο 2 ταινίες. Το Elysium και το Cloudy 2: the Revenge of the Leftovers (η συνέχεια του Βρέχει Κεφτέδες).



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: