Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Pat McGrath: τι έχει στο νεσεσέρ της η διάσημη makeup artist;

Pat McGrath: τι έχει στο νεσεσέρ της η διάσημη makeup artist;

Αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα σε μακιγιάζ και φροντίδα

Επιμελείται τα looks στα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας και όταν δεν βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι να ταξιδεύει από τη μια μητρόπολη στην άλλη, μοιράζεται την πολύτιμη εμπειρία της στο μακιγιάζ με διάσημες εταιρείες καλλυντικών ως Creative Director.



«Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με τους καλύτερους στο χώρο και έτσι δεν βαριέμαι ποτέ» λέει η Pat McGrath σε συνέντευξή της και αποκαλύπτει κάποια από τα αγαπημένα της προϊόντα. Αγαπημένο της φον ντε τεν, το Perfect Luminous Liquid Foundation του Dolce&Gabbana Makeup- «η υφή του είναι τοσο ελαφριά που γίνεται ένα με την επιδερμίδα στη στιγμή"- και το Glam Intense Liquid Eyeliner, επίσης από το μακιγιάζ του οίκου Dolce&Gabbana, «γιατί είναι εντελώς αδιάβροχο και κυκλοφορεί σε υπέροχα χρώματα». Επίσης, έχει πάντα μαζί της ψεύτικες βλεφαρίδες και glitter, που προμηθεύεται από ένα συγκεκριμένο κατάστημα στο Tokyo, το Tokyu Hands.



Για λαμπερή επιδερμίδα έχει γεμάτο το ψυγείο της με νερό αλόης «που είναι είναι εξαιρετικό αποτοξινωτικό». Επισης, χρησιμοποιεί την ενυδατική Orentreich Oil-Free Moisturizer, την οποία παρασκευάζει ο δερματολόγος της. Για να τονώσει και να αναζωογονήσει τα πρόσωπα των μοντέλων, χρησιμοποιεί τις μάσκες της SK-II ενώ το όπλο της για τα σπυράκια, στο οποίο ορκίζεται, είναι το Pores No More του Dr. Brandt. Όσο για το σώμα, αγαπημένη της είναι η κρέμα Idrasol της Santa Maria Novella: «Μυρίζει κάτι παραπάνω από υπέροχα».



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: