Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

O Xίτσκοκ πίσω από τις κάμερες! Δείτε ένα making of του «The Girl»!



Με μια προωθητική καμπάνια που έχει «ψήσει» ακόμη και τον πιο υποψιασμένο, το «The Girl» του ΗΒΟ για την θυελλώδη σχέση του Αλφρεντ Χίτσκοκ με την Τίπι Χέντρεν αποκαλύπτει λίγα ακόμη από τα μυστικά του σε ένα making of κομμένο και ραμμένο πάνω στην σχέση του Τόμπι Τζόουνς και της Σιένα Μίλερ.




Δεν θα μάθετε κάτι καινούριο από το making of του «Τhe Girl» που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Τίποτα που να μην ξέρετε ήδη γύρω από την ταινία παραγωγής του ΗΒΟ που αφηγείται όλα όσα έκαναν το ντουέτο Αλφρεντ Χίτσκοκ - Τίπι Χέντρεν διάσημο για όλους τους λάθους λόγους, αφήνοντας στην ιστορία μερικές από τις πιο «ζουμερές» φήμες γύρω από το σαδισμό του Χίτσκοκ στην εμμονική αναζήτηση της «perfect Hitchcock Blonde».

Στο βίντεο μιλούν η Σιένα Μίλερ που υποδύεται την Τίπι Χέντρεν, ο σκηνοθέτης Τζούλιαν Τζάρολντ και φυσικά ο Τόμπι Τζόουνς που, χωρίς ακόμη να έχουμε δει εικόνα από το «Hitchcock» (εκεί υποδύεται τον Χίτσκοκ ο Αντονι Χόπκινς), μοιάζει ήδη να είναι ο ιδανικός ενσαρκωτής του «μετρ του σασπένς» και σε απόλυτη χημεία με τη Μίλερ κάνει την ιδέα μιάμισης ή παραπάνω φιλμικής ώρας μαζί τους να μοιάζει συναρπαστική.

Οπως ιδανικά περιγράφει την ταινία και ο σκηνοθέτης της, Τζούλιαν Τζάρολντ σου δίνει αυτό το αίσθημα του να δεις επιτέλους τι συνέβαινε μεταξύ αυτών των δύο ανθρώπων όταν το γύρισμα τελείωνε και οι προβολείς έσβηναν πίσω τους.

Μάθετε λοιπόν γιατί η ταινία ονομάζεται «The Girl», πως η Σιένα Μίλερ κατάφερε να νιώσει την «εύθραυστη» φύση της Χέντρεν και δείτε την ίδια την Τίπι Χέντρεν να συνεισφέρει στο μύθο της με έξτρα μπόνους μερικές ακόμη σκηνές από την ταινία.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: