Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

MUSE Δυναμική επιστροφή για το ροκ συγκρότημα!



Για ακόμη μια φορά ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει το κοινό του, το συγκρότημα "Muse" μέσα από τις συναυλίες που ετοιμάζεται να δώσει στην Αγγλία.

Με πολλές μουσικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, το ροκ γκρουπ στοχεύει να καταπλήξει τους θαυμαστές του που χρόνια τώρα τους ακολουθούν σε κάθε τους event.

"Tο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει εξωγήινους να χορεύουν αλλά κι εμένα να κάνω Κουνγκ-φου πάνω στη σκηνή. Θα υπάρχει ακόμα μια μεγάλη πυραμίδα η οποία θα προβάλλει διαφορετικές εικόνες αλλά θα αλλάζει και σχήματα" ανέφερε ο ντράμερ του συγκροτήματος Ντομ Χάουαρτν (Dom Howard).


Από τη πλευρά του ο τραγουδιστής των "Muse", Ματ Μπέλαμι (Matt Bellamy) τόνισε τα εξής: "Πολύς κόσμος πληρώνει για να δει κάποιον που έχει συνθέσει τη μουσική στον υπολογιστή του και την ώρα της συναυλίας πατάει απλώς ένα κουμπί. Εμείς έχουμε ανάγκη να νιώσουμε την ανθρώπινη πλευρά της μουσικής, να τιμήσουμε τη φιλία μας και το γεγονός ότι θέλουμε να παίξουμε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο. Δεν διστάζουμε να προσθέσουμε νέα στοιχεία στον ήχο μας αλλά δεν σκοπεύουμε να γίνουμε εντελώς ρομπότ".


Οι Muse έχουν κερδίσει πολυάριθμα μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων πέντε MTV Europe Music Awards, πέντε Q Awards, οχτώ NME Awards, δύο Brit Awards, δυο βραβεία Best British Live Act, ένα MTV Video Music Award, τέσσερα Kerrang! Awards και ένα American Music Award.







Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: