Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αντίο "Miss Dior" Mila Kunis! Η Jennifer Lawrence θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου



Ο οίκος που έχει ταυτίσει προϊόντα του με τις ομορφότερες ηθοποιούς που έχουν περάσει από το Hollywood, διάλεξε τη νέα μούσα του. Αυτή τη φορά, ο κλήρος για την Μiss Dior έπεσε στην Jennifer Lawrence. Επίσημα.

Τι κι αν τον Αύγουστο έκλεισε τα 22; Η  Jennifer Lawrence, η οποία έχει ήδη προταθεί για βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στο Hunger Games, και έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Rolling Stone ως η πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός του Hollywood, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, για την ανοιξιάτικη καμπάνια της τσάντας Μiss Dior για το 2013.


"Όπως όλοι, έτσι κι εγώ, ανακάλυψα την Jennifer Lawrence από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε", δήλωσε στο wwd.com ο Raf Simons, creative director της γυναικείας συλλογής του οίκου Dior. "Νιώθω μαγεμένος όταν την αντικρίζω στη μεγάλη οθόνη, τόσο από την παρουσία της όσο και από τις ισχυρές ερμηνείες της. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η νεανικότητα και η κλασική ομορφιά της και ταυτόχρονα, η πολυπλοκότητα και η δύναμη του χαρακτήρα της, την καθιστούν για μένα μοναδική”, συμπλήρωσε ο Simons.
 
Ο ενθουσιασμός φυσικά δεν είναι μονόπλευρος. Από την πλευρά της, η  Jennifer δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με τον οίκο Dior. "Η συλλογή αυτή μεταφέρει όλη την αίγλη του οίκου Dior στη σημερινή εποχή", είπε.
Πάντως, η Jen έχει δηλώσει ότι ο χρόνος που χρειάζεται να ετοιμαστεί εξαρτάται από το πού έχει να πάει.
"Όταν έχω να κάνω μια δημόσια εμφάνιση, κάνω δυο ώρες περίπου για να ετοιμαστώ. Στην καθημερινότητά μου όμως είμαι έτοιμη σε 15 λεπτά" δηλώνει το νεώτερο -πλέον- μέλος της παρέας των "προσώπων" του Dior, μαζί με την Μarion Cottilard και την Μila Kunis.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: