Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Michael Phelps: Το πιο καλογυμνασμένο κορμί - Δες αναλυτικά όλη τη δεκάδα



Το Men's Health ανέδειξε τα πιο καλογυμνασμένα σώματα με πρώτο τον Michael Phelps. Ποιοι... "έφαγαν" τη σκόνη του Ολυμπιονίκη.

Ως ο πιο καλογυμνασμένος άνδρας αναδείχτηκε ο Michael Phelps σύμφωνα με το περιοδικό Men's Health. Ο Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση που έχει σπάσει ρεκόρ μεταλλίων άφησε πίσω του ονόματα όπως ο Bruce Lee, o Arnold Schwarzenegger και ο Muhammad Ali.
Michael Phelps
Για να καταφέρει όμως ο κολυμβητής να χτίσει αυτό το εκπληκτικό σώμα γυμνάζεται καθημερινά περίπου 5 ώρες όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος. Παράλληλα ακολουθεί διατροφή 12.000 θερμίδων που περιλαμβάνουν τρία αυγά τηγανητά με τυρί, μια ομελέτα με 5 αυγά, τρεις φέτες ψωμί του τοστ και 3 pancakes με σοκολάτα. Και όλα αυτά για πρωινό.

Bruce Lee
Ο ηθοποιός Bruce Lee που ακολουθεί τον Michael Phelps θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που επέδρασαν στον χώρο των πολεμικών τεχνών αλλά και στο σινεμά. Γεννημένος στην περίφημη περιοχή Chinatown πρωταγωνίστησε ταινίες του Hollywood όπου επιδείκνυε τις δεξιοτεχνίες του.
Arnold Schwarzenegger
Ο Arnold Schwarzenegger τα έχει όλα. Ασχολήθηκε με την ηθοποιία, το bodybuilding και την πολιτική. Σε ηλικία 20 ετών ανακηρύχτηκε ως Μίστερ Υφήλιος, έπαιξε σε χολυγουντιανές ταινίες και επί μια 8ετία ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια.
Herschel Walker
Ο Walker ξεκίνησε απο το κολλεγιακό αμερικανικό ποδόσφαιρο ενώ συνέχισε την καριέρα του στο NFL στους  Dallas Cowboys όπως και  στις ομάδες Minnesota Vikings, Philadelphia Eagles και New York Giants. Ο Walker το 1999 μπήκε στο Hall of Fame του κολεγιακού αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Jack LaLanne
Ο Αμερικανός πρώτος σούπερ ήρωας του fitness όπως έχει χαρακτηριστεί, μέχρι τα 15 του ήταν εθισμένος στο junk food ωστόσο έκανε στροφή 180 μοιρών όταν άκουσε ομιλία του  Paul Bragg σχετικά με την διατροφή. Ο ίδιος πίστευε ότι η υγεία της χώρας καθορίζεται από την υγεία των πολιτών της. Έζησε μέχρι και τα 93 του χρόνια.
Jim Thorpe
Ο Jim Thorpe ήταν αθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και Ολυμπιονίκης στο πένταθλο και δέκαθλο. Επίσης έπαιζε μπέιζμπολ και μπάσκετ. Ο Thorpe έχασε όλα του τα ολυμπιακά μετάλια όταν βρέθηκε πως λίγες εβδομάδες πριν έπαιζε επί πληρωμή σε ημι-επαγγελματική ομάδα μπέζιμπολ κάτι που δεν ταίριαζε τότε με το πνεύμα του εθελοντισμού. Το 1983 (27 χρόνια μετά το θάνατό του), με απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής του επιστράφηκαν τα μετάλλια.
 
Cristiano Ronaldo
Ο 27χρονος  Πορτογάλος στράικερ ήρθε στην έκτη θέση της λίστας. Με το στυλ του και τις αναλογίες του έχει κερδίσει το γυναικείο κοινό. Εκείνος όμως ανήκει στη Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk. Από το 2009 παίζει για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.
 
Lance Armstrong
Ο ποδηλάτης Lance Armstrong συγκίνησε πριν από μια δεκαετία για την προσπάθειά του να νικήσει τον καρκίνο. Μάλιστα, το 2004 τα κίτρινα βραχιολάκια του Lance τα φορούσαν όλοι. Ωστόσο, πρόσφατα ο μύθος του καταρρίφθηκε όταν αποκαλύφθηκε σκάνδαλο ντόπινγκ στο οποίο εμπλεκόταν άμεσα. Ο ποδηλάτης αυτό το διάστημα αναμένει την απόφαση της ΔΟΕ για το αν θα του αφαιρεθούν τα μετάλλια από το 1998 και μετά.
Manny Pacquiao
Το μποξ με την πολιτική συνδυάζει ο Manny Pacquiao με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Έχει κερδίσει δεκάδες παγκόσμιους τίτλους σε διαφορετικές κατηγορίες κιλών ενώ το 2000 ανακυρήχθηκε ως μποξέρ της δεκαετίας. Εκτός από το μποξ και την πολιτική, ο Pacquiao έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία και τη μουσική.
Bjorn Daehlie
Τη δεκάδα κλείνει ο Νορβηγός σκιέρ και επιχειρηματίας Bjorn Daehlie. Έχει κερδίσει συνολικά 29 μετάλλια (μεταξύ αυτών 9 Ολυμπιακά) και θεωρείται ο πιο επιτυχημένος αθλητής του σκι. Επιτυχημένος επίσης είναι και στο κομμάτι των επιχειρήσεων ενώ έχει συμπαρουσιάσει εκπομπή.
Αναλυτικά η πρώτη 20αδα
1. Michael Phelps
2. Bruce Lee
3. Arnold Schwarzenegger
4. Jack LaLanne
5. Herschel Walker
6. Jim Thorpe
7. Cristiano Ronaldo
8. Lance Armstrong
9. Manny Pacquiao
10. Bjorn Daehlie
11. Ashton Eaton
12. Sylvester Stallone
13. Greg Lemond
14. Jackie Robinson
15. Muhammad Ali
14. Jackie Robinson
15. Muhammad Ali
16. David Beckham
17. Mark Wahlberg
18. Chuck Norris
19. Eugene Sandow
20. Richard Simmons



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: