Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η KUZINA στα top 10 εστιατόρια με θέα παγκοσμίως!


Η KUZINA στα top 10 εστιατόρια με θέα παγκοσμίως!

Το εστιατόριο Kuzina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, πέρα από τις μοναδικές μοντέρνα ελληνικές γευστικές προτάσεις δια χειρός Άρη Τσανακλίδη, είναι γνωστό για τη θέα στην Ακρόπολη και το ναό του Ηφαίστου που 'κόβει την ανάσα'. Για τη μοναδική αυτή θέα -ειδικά από τα τραπέζια που βρίσκονται στην tarazza της Kuzina- το δίκτυο BBC συμπεριέλαβε το εστιατόριο ανάμεσα στα δέκα καλύτερα εστιατόρια με θέα παγκοσμίως!



Στη λίστα του BBC εκτός από την Kuzinaπεριλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με μαγευτική θέα στη Νέα Υόρκη, στο Hong Kong, στην Πράγα, στο Πεκίνο.
Oι μοναδικές γευστικές δημιουργίες της Kuzina και η tarazza του εστιατορίου αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια το πιο καλά κρατημένο μυστικό των Αθηναίων και των 'ψαγμένων' επισκεπτών της πόλης.
Ειδικά όταν ο ήλιος δύει, η Ακρόπολη και ο ναός του Ηφαίστου φωτίζονται και λάμπουν επιβλητικά κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό 'μια ανάσα μακριά' από το εστιατόριο, τα κεράκια φωτίζουν διακριτικά κάθε τραπέζι και στην Kuzina δημιουργείται μια μοναδική, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα η οποία συνεπαίρνει κάθε επισκέπτη.
Το ξεχωριστό αυτό σκηνικό συμπληρώνει επάξια ο Άρης Τσανακλίδης. Ο καταξιωμένος chef εμπνευσμένος από την επιβλητική ατμόσφαιρα, τη μοναδική θέα και φυσικά τα φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης παρουσιάζει δημιουργίες που συνδυάζουν περίτεχνα την ελληνική μαγειρική παράδοση με τις fusion δημιουργίες και τις τάσεις της γαστρονομίας σε διεθνές επίπεδο.
Η KUZINA στα top 10 εστιατόρια με θέα παγκοσμίως!
Η θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το ναό του Ηφαίστου, οι μοναδικές γευστικές προτάσεις του Άρη Τσανακλίδη, η ενέργεια στον πεζόδρομο της Αδριανού, καθιστούν δικαίως την Kuzina σαν το σημείο συνάντησης όσων γνωρίζουν τα ξεχωριστά σημεία αυτής της πόλης.

Το εστιατόριο Kuzina, λειτουργεί καθημερινά από τις 12:30 έως τις 00:30.
Αδριανού 9, Θησείο. Τηλ.: 210 32 40 133
www.kuzina.gr



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: