Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Kim Kardashian θέλει «κλειστό» γάμο σε ένα νησί



«Αλλάζει ο άνθρωπος;» αναρωτηθήκαμε στο άκουσμα ότι η Kim Kardashian σκοπεύει να κάνει ένα χαμηλού προφίλ γάμο… αν και εφόσον ξαναπαντρευτεί.


Ο γάμος είναι μία προσωπική υπόθεση για την Kim, που «δεν θα την εκμεταλλευόταν για να κάνει νούμερα στην τηλεόραση»… Ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά είναι λόγια της περίφημης «όλα στο βωμό της δόξας» (!) Kim.

Έκανε το ντεμπούτο της με ένα sex tape, για το οποίο αργότερα δήλωσε μετανιωμένη. Πρωταγωνιστεί μαζί με όλη την οικογένειά της σε ένα ριάλιτι σόου που καθημερινά βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα, αλλά η ίδια σκέφτεται να το εκμεταλλευτεί μέχρι και για να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Παντρεύτηκε έναν αστέρα του NBA με τον οποίο χώρισε σε χρόνο ντετέ. Είναι μανιακή με τα social media και ενημερώνει τους θαυμαστές της μόνο για το πότε δεν πάει τουαλέτα.

Φαίνεται όμως πως η ζωή της άλλαξε από τη στιγμή που γνώρισε τον 35χρονο ράπερ Kanye West... και θέλει να είναι σίγουρη ότι όλοι το καταλάβαμε! 



Η διάσημη τηλεπερσόνα, που τον Οκτώβριο του 2011 χώρισε με τον μπασκετμπολίστα Kris Humphriesέπειτα από 72 ημέρες γάμου, προσπαθεί να διασκεδάσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά το χωρισμό της με τον Humphries, ότι ο γάμος τους ήταν στημένος

«Ειλικρινά, ποιος θα παντρευόταν για τα νούμερα ακροαματικότητας;», δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό Tatler η 31χρονη αστέρας της αμερικανικής TV, που φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της συνέντευξης με ένα λευκό νυφικό



«Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος», συμπλήρωσε και για να υπερασπιστεί τον εαυτό της με ένα ακόμα πιο δυνατό επιχείρημα δήλωσε ότι αν πράγματι ήταν ψεύτικος ο γάμος τους «θα έβαζε σε κίνδυνο τη φήμη και την καριέρα» της. 

Αν και βρίσκονται ακόμα σε διάσταση με τον Humphries και οι δικηγόροι τους μάχονται για το διαζύγιο, ο γάμος τους ήταν φαντασμαγορικός. Όμως, τα σχέδιά της για τον επόμενο δεν περιλαμβάνουν κάμερες και μεγάλο ακροατήριο



Ο δεύτερος γάμος ονειρεύεται να γίνει με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. «Ήταν όνειρο ζωής να κάνω έναν 'ανοιχτό' γάμο αλλά όταν ο κόσμος μου έδειξε ότι βρίσκομαι στην κορυφή της προτίμησής του, το ξανασκέφτηκα. Έτσι, την επόμενη φορά θέλω να παντρευτώ σε ένα νησί με λίγους φίλους και την οικογένειά μου». 

Φυσικά και ξέρει ποιον θέλει για γαμπρό… «Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο άντρα στη ζωή μου εκτός από αυτόν», είπε στο περιοδικό η μελαχρινή σταρ για τον εκατομμυριούχο καλλιτέχνη Kanye West, με τον οποίο είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες. 




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: