Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Το μακρύ χέρι της πληθωρικής Kim Kardashian σε νέες λαχταριστές περιπέτειες



Ο MC Hammer μπορεί να φόραγε βράκες και να τραγούδαγε U Can't Touch This, αλλά αυτά ανήκουν στα 90s. Στο τώρα που ζούμε τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει να πιάσεις και να ζουλίξεις αυτό που θες, ακόμα και αν σε τραβούν δεκάδες παπαράτσι. H Kim ξέρει.


Η Kim Kardashian είναι μία γυναίκα με πάθος. Εντάξει και με χυμώδεις γλουτούς. Ναι, ok, και με ζουμερά στήθη. Το ταλέντο της όμως δεν σταματά εδώ.
Πέρα από το λεπτεπίλεπτο γούστο της, που φαίνεται ξεκάθαρα και από τη στολή που διάλεξε να φορέσει στο Halloween, έχει ακόμα ένα προσόν.
 
Στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να απλώνει το αριστερό της χέρι και να ανοίγοντας καλά την παλάμη της να πιάνει οπίσθια.
Κάτι μέσα της φαίνεται πως της φωνάζει "χούφτωστα χούφτωστα" και εκείνη απλά ανήμπορη να κρατήσεις τις ορμές της παραδίδεται.
Πρώτο θύμα έπεσε ο αγαπημένος της Kanye West. Το ατυχές περιστατικό συνέβη ενώ πήγαιναν για φαγητό σε εστιατόριο του Μαϊάμι.
 
Ενώ το δεύτερό της θύμα ήταν ένα πολύ πιο κοντινό της πρόσωπο, η ίδια της η αδερφή. Η νταρντάνα Khloe ένιωσε το χάδι της αδερφής της στο αριστερό τμήμα του πωπού της, καθώς περίμεναν να παραγγείλουν κουβανέζικο φαγητό.
 
Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τα προσβεβλημένα κωλομάγουλα. Αναμένουμε με αγωνία.
Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: