Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Είναι επίσημο: Η Kelly Brook γδύνεται στο sexy Cabaret Show "Forever Crazy"



Αστείρευτα είναι τα ταλέντα της Kelly Brook. Εκτός από μοντέλο και ηθοποιός, τώρα θα είναι και χορεύτρια στο "Forever Crazy", ένα από τα πιο sexy Cabaret Show του κόσμου.

Όλα τα έχει κάνει αυτό το κορίτσι. Και ηθοποιός και μοντέλο, μόνο στο χορό δεν το 'χε ρίξει και είπε να το κάνει κι αυτό.




Όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η πολυτάλαντη Kelly Brook θα είναι ένα από τα sexy κορίτσια του Cabaret Show "Forever Crazy", στο South Bank στο Λονδίνο, για μερικές μόνο μέρες. 
 
Το "Forever Crazy" έχει χαρακτηριστεί ως "το πιο αποπλανητικό cabaret του κόσμου" και η Κelly θα πλαισιώνεται από επαγγελματίες χορεύτριες από το Crazy Horse του Παρισιού.
 
Αν και το εγχείρημα φαίνεται αρκετά τολμηρό, η Kelly δεν είναι η πρώτη διάσημη που συμμετέχει στο cast. H Dita Von Teese, η Carmen Electra και η Pamela Anderson είχαν χορέψει στο παρελθόν στα show των Crazy Girls.
Η Kelly Brooks θα εμφανίζεται από 1 μέχρι 8 Νοεμβρίου. Αν σκέφτεσαι να πας, για να τη δεις να γδύνεται από κοντά, κλείσε εισιτήριο έγκαιρα: www.forevercrazy.co.uk
Φωτογραφίες: Getty Images



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: