Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η μεταμόρφωση της Keira σε power woman και της Scarlett σε γκοθού



Η Keira Knightley είναι η γυναίκα της νέας χιλιετίας, ενώ η Scarlett Johansson αφήνει για λίγο το φυσικό της look και ποζάρει ως goth girl από τα 90s.

Και όλα αυτά για χάρη του περιοδικού W, το οποίο φέτος κλείνει τα 40 χρόνια κυκλοφορίας του, και είπε να το γιορτάσει φέτος με τέσσερα εξώφυλλα - ένα για την κάθε δεκαετία με 4 διαφορετικές ηθοποιούς.

Για τα 70s διάλεξε την Rooney Mara, για τα 80s τη Mia Wasikowska, ενώ για τα 90s και τα 00s έβαλε την Scarlett και την Keira, αντίστοιχα, να ποζάρουν μπροστά από τον φακό του Steven Klein.
 
Εκτός όμως από πόζα και νάζι, τα κορίτσια έχουν και μιλιά. Η 27χρονη βρετανή με τα ιδιαίτερα χείλη μίλησε για τα trends της τελευταίας δεκαετίας, που τις κάθονται στο λαιμό. "Νομίζω ότι τα skinny jeans και οι μικροσκοπικές φούστες είναι πολύ unfriendly... έχουν φτιαχτεί για να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα".
 
Ενώ δεν ξέχασε να μιλήσει και για το τι της αρέσει να βλέπει εκείνη τρώγοντας ποπ κορν. "Έχω δύο αγαπημένες ταινίες. "The beat that my heart skipped" είναι ένα γαλλικό φιλμ που βλέπω ξανά και ξανά. Και το "My Life Without Me" σου ραγίζει την καρδιά".
Με τη σειρά της η Scarlett θυμήθηκε τη μόδα των 90s με τα ζιβάγκο. "Είναι απαίσια. Τα φουρούσα γιατί είναι πρακτικά, αλλά είναι χάλια. Στους άντρες δεν αρέσουν τα ζιβάγκο. Ποτέ μου δεν γνώρισα ούτε έναν άντρα που να του αρέσει να έχει κάτι γύρω από το λαιμό του εκτός από τα χέρια μου".
 
Όσο αφορά στο ποια είναι η αγαπημένη ταινία της Johansson, αυτή είναι το Jurassik Park. "Ήταν μία απίστευτη εμπειρία". 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: