Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το πατριωτικό μανικιούρ της Katy Perry!



Περίπου ένα μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, οι διάσημες κυρίες του θεάματος εξακολουθούν να σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους σε έναν από τους δύο υποψήφιους, Romney και Obama.


Σειρά είχε η Katy Perry που για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση βρίσκεται στο πλευρό του υποψήφιου των Δημοκρατικών.

Η 27χρονη τραγουδίστρια επιστράτευσε τη μανικιουρίστα της για να έχει τα πιο ταιριαστά νύχια για την κυριακάτικη συγκέντρωση με θέμα «30 Ημέρες μέχρι τη Νίκη» στο θέατρο Nokia, όπου και τραγούδησε.

Ο Barack Obama φιγουράρει σε τέσσερα από τα νύχια της ποπ σταρ, ενώ στα υπόλοιπα ήταν ζωγραφισμένα αστεράκια, ριγέ γραμμές και το σήμα κατατεθέν της εκστρατείας του αμερικανού προέδρου, το γαϊδουράκι.

Η Perry τουίταρε μια φωτογραφία με το άψογο πολύχρωμο μανικούρ της και σχολίασε: «Κατάλληλα νύχια». 



Εκτός από την Katy, το «παρών» έδωσαν και άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα της μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων ήταν και η Jennifer Hudson, ο Jon Bon Jovi και οι Earth, Wind & Fire, ενώ τη μουσική βραδιά έκλεισε ο Stevie Wonder

Ο Obama ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος. «Ήταν ένα απίστευτο σόου», δήλωσε μετά τη συναυλία. «Είναι όλοι φοβεροί επαγγελματίες και πολύ καλοί φίλοι και μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά». 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: