Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η κόρη της JLo μεγάλωσε -και πάει σε ντεφιλέ!


Η Έμ θα γίνει πέντε χρονών τον Φεβρουάριο και άρχισε ήδη να συνοδεύει τη μαμά στις επιδείξεις μόδας

Η Εμ Άντονι (Emme Anthony) είναι σχεδόν πέντε χρονών και συνοδεύει πια τη διάσημη μαμά της σε επίσημες εκδηλώσεις. Δεν τις απολαμβάνει όμως, πάντα.


Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) λατρεύει τη μόδα και δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί τις επιδείξεις σχεδιαστών που προτιμά.
Έτσι, καθώς ο δρόμος αυτές τις μέρες την έφερε στο Παρίσι για μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ του προέδρου Ομπάμα (Obama), η 43χρονη σταρ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να παρακολουθήσει την επίδειξη του οίκου Chanel στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στην πόλη του φωτός.

Μια ευτυχισμένη οικογένεια στο Παρίσι. Η Τζένιφερ Λόπεζ φτάνει στην επίδειξη του οίκου Chanel (Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013) συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ και την κορούλα της, Εμ. Από τη φω
Μια ευτυχισμένη οικογένεια στο Παρίσι. Η Τζένιφερ Λόπεζ φτάνει στην επίδειξη του οίκου Chanel (Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013) συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ και την κορούλα της, Εμ. Από τη φωτό απουσιάζει ο γιος της σταρ, Μαξ, ο οποίος προφανώς δεν ενδιαφέρεται για τη μόδα.
Καθώς έφτασε στον χώρο όπου γινόταν το ντεφιλέ τα φλας πήραν φωτιά καθώς η εκρηκτική Λατίνα δεν έφτασε μόνη.
Η Λόπεζ περπάτησε στο κόκκινο χαλί κρατώντας το χέρι της κορούλας τηςη οποία από την άλλη πλευρά κρατούσε τον αγαπημένο της μαμάς της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).
Κομψές, με τα φορεματάκια, τις τσαντούλες και τα ροζ νυχάκια τους, οι δύο γυναίκες κάθισαν –φυσικά- στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, αλλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δεν απόλαυσαν το θέαμα στον ίδιο βαθμό!
Πάντως η Εμ δεν ήταν η πρώτη διάσημη μικρούλα που παραβρέθηκε σε ντεφιλέ. Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, η Χάρπερ Μπέκαμ όχι μόνο παρακολούθησε το σόου της μαμάς Βικτόρια από την πρώ
Πάντως η Εμ δεν ήταν η πρώτη διάσημη μικρούλα που παραβρέθηκε σε ντεφιλέ. Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, η Χάρπερ Μπέκαμ όχι μόνο παρακολούθησε το σόου της μαμάς Βικτόρια από την πρώτη σειρά των καθισμάτων, αλλά περπάτησε κιόλας στην πασαρέλα.
Σε αντίθεση με τη μανούλα της που έδειξε να… εκτιμά ιδιαιτέρως όλες τις δημιουργίες του Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Langerfeld) η Εμ έμοιαζε να βαριέται.
Από την εικόνα έλειπε ο δίδυμος αδελφός της μικρής, Μαξ (Max), πιθανότατα γιατί η μαμά έκρινε ότι δεν θα άντεχε ούτε δύο λεπτά.
Κατά τα άλλα, η Λόπεζ αναφέρθηκε σήμερα και για έναν ακόμη λόγο καθώς θεωρήθηκε από πολλούς ότι έκανε μια… πολιτική γκάφα.

Η JLo εμφανίστηκε στην εκδήλωση που προαναφέραμε φορώντας ένα εντυπωσιακό –κατά τα άλλα- κατακόκκινο φόρεμα. Και αν δεν επρόκειτο για εκδήλωση των δημοκρατικών των οποίων το επίσημο χρώμα είναι το γαλάζιο, δεν θα υπήρχε θέμα.Έλα όμως που το κόκκινο είναι το χρώμα των αντίπαλων ρεπουμπλικάνων! Ουπς! Τι έγινε ρε παιδιά;




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: