Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Jennifer Lopez: Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε!

Jennifer Lopez: Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε!

Που μεγαλώνει...μεγαλώνει...μεγαλώνει...

Παρατηρεί κανείς τίποτα περίεργο πάνω στην κατά τα άλλα εντυπωσιακή, καυτή, σούπερ σέξι και στιλάτη JLo;
Τέλειο το κόκκινο φόρεμα με το σκίσιμο, ακαταμάχητα τα Tom Ford γοβάκια με τη μπαρέτα λουκέτο, εκθαμβωτική η νέα της καλογυμνασμένη σιλουέτα.
Ως εδώ καλά. Για τον όχι και τόσο chic toyboy της ηθοποιού/τραγουδίστριας/κριτή κλπ Jeniffer Lopez, τα έχουμε πει άπειρες φορές. Ας αρκεστούμε στο ότι παρά το ακριβό κουστούμι και παπούτσι και πάλι ο Casper Smart αδυνατεί να δείξει γοητευτικός. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όμως μιας και σίγουρα το αγόρι θα έχει προτερήματα που εμείς αγνοούμε. Δεν είναι όμως ο Casper το ανησυχητικό κομμάτι αυτής της πρόσφατης εμφάνισης!
Το βλέπετε κι εσείς ή μόνο εμείς παρατηρούμε ότι το κούτελο της σκανταλιάρας Jenny from the Block έχει επεκταθεί όχι αμελητέα; H λατίνα σταρ αποφάσισε να ... αφαιρέσει τις χαρακτηριστικές φύτρες της και να μεγαλώσει το μέτωπό της! Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε -παρότι η συγκεκριμένη πρακτική είναι κάτι που συνηθίζεται σε λατίνες και αφροαμερικανές, είναι πως την προτιμούσαμε πριν, καθώς η τωρινή της εμφάνιση δεν της κρύβει χρόνια αλλά της προσθέτει!
Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: