Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Jennifer Aniston: Κάλεσε στο γάμο της την μαμά του Brad!

Jennifer Aniston: Κάλεσε στο γάμο της την μαμά του Brad!

Άραγε θα καλέσει και το ζεύγος Jolie-Pitt;

Tελικά εκεί στο Hollywood την έχουν δει πολύ... Σουηδία! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η Jennifer Aniston, η οποία βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο της, κάλεσε στο μυστήριο την πρώην πεθερά της, την κυρία Jane Pitt;

Είναι γνωστό άλλωστε πόσο δεμένη είναι η διάσημη ηθοποιός με την μητέρα του Brad, και παρά το χωρισμό με το γιο της, η κυρία Pitt δεν έπαψε ποτέ να επικοινωνεί με την Jennifer, να μαθαίνει νεά της αλλά και να τη συμβουλεύει.
Πηγή από το περιβάλλον της Aniston αποκαλύπτει: «Η Jennifer θέλει πολύ η Jane να είναι στο γάμο της. Είναι πολύ πιο δεμένη μαζί της παρά με τη δική της μητέρα Nancy. Aπό την πλευρά της η μητέρα του Brad δεν θα έχανε το γάμο της Jen για τίποτα στον κόσμο».
Από το 2005, όταν και ανακοινώθηκε ο χωρισμός του ζεύγους Pitt-Aniston, και βγήκε στη δημοσιότητα η παράνομη σχέση του Brad με τη Jolie, η Jane Pitt εναντιώθηκε φανερά στην απόφαση του γιου της και μάλιστα του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να επικοινωνεί με την Jennifer. Πάντως, οι ίδιες πάντα πληροφορίες, λένε ότι ο Brad και η Angelina δεν θα είναι στο γάμο Aniston-Theroux. Μάλλον η Jen θα ήθελε να αποφύγει τον μικρό στρατό που σέρνει από πίσω του το ζευγάρι!
Σοφή κίνηση Jennifer, θα γλιτώσεις και χρήματα από το catering! Πάντως εμείς καταλαβαίνουμε απόλυτα την μαμά του Brad. Ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος άνθρωπος στον μάταιο τούτο κόσμο συμπαθεί περισσότερο την Jolie από την Aniston;


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: