Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τόνια Σωτηροπούλου: Η γυναίκα που "έριξε" τον James Bond, στο κρεβάτι μαζί του



Αν αναρωτιέσαι τι κάνει η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Daniel Craig στο κρεβάτι, πρέπει να περιμένεις την ταινία Skyfall. Έως τότε, δες την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε.


φού ακούσαμε το τραγούδι για το "Skyfall" από την Adele, τώρα η πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της συμμετοχής της Ελληνίδας Τόνιας Σωτηροπούλου στην νέα ταινία του James Bond με τον Daniel Craig κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η εν λόγω σκηνή με τον Bond και την μελαχρινή ερωμένη του γυρίστηκε στην Τουρκία.
Η Τόνια Σωτηροπούλου που βρίσκεται στην Ελλάδα θα αναχωρήσει για τη Βρετανία στο τέλος του μήνα για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.
Η ηθοποιός, όπως έχουμε ξαναγράψει,  έκανε τα ντεμπούτο της στον ελληνικό κινηματογράφο στην ταινία του Νίκου Περάκη "Ψυχραιμία Παιδιά", ενώ έπαιξε και στις σειρές "Αληθινοί Έρωτες", "Χρυσά Κορίτσια", "Σε είδα", "Λούφα και Παραλλαγή".
Η πρεμιέρα του Skyfall θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2012 στο Λονδίνο ώστε να συμπέσει με την 50η επέτειο της σειράς ταινιών James Bond, η οποία ξεκίνησε το 1962 με την ταινία James Bond, Πράκτωρ 007: Εναντίον Δόκτωρ Νο. Στην Ελλάδα η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 1 Νοεμβρίου.
 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: