Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

H Σιένα Μίλερ αυτόπτης στο φόνο του άντρα της



Νέο αθλητικό δράμα από τον Μπένετ Μίλερ του Moneyball. Όσο η Σιένα Μίλερ μπαίνει βαθύτερα στο ρόλο της Τίπι Χέντρεν, τόσο περισσότερους πείθει ότι δεν είναι απλώς άλλη μια χαριτωμένη ξανθιά στην οθόνη.
Το «The Girl» ήρθε πράγματι την κατάλληλη στιγμή, αλλά μετά από τα ανελέητα τσιμπήματα των χιτσκοκικών πουλιών η πρωταγωνίστρια θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Ο Μπένετ Μίλερ του «Moneyball» αφήνει τα γήπεδα του μπέιζμπολ και βάζει στο φακό του την πάλη, με μια ακόμα αληθινή ιστορία στο φόντο.

Πρωταγωνιστής ο Μαρκ Ράφαλο ως ολυμπιονίκης παλαιστής Ντέιβιντ Σουλτς, η Σιένα (τελευταία προσθήκη στο καστ) θα είναι η γυναίκα του, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ ο μικρότερος αδελφός του, επίσης αθλητής της πάλης και πρόσωπο κλειδί της ιστορίας ο Στιβ Καρέλ, ως Τζον Ντιπόν, κληρονόμος μεγάλης εταιρείας χημικών, ένθερμος υποστηρικτής του αθλήματος και ενθουσιώδης φαν των αδελφών Σουλτς, ο οποίος σε μια κρίση παρανοϊκής σχιζοφρένειας πυροβολεί και σκοτώνει τον φίλο του, Ντέιβιντ, μόλις 36 ετών τότε. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο τεράστιο κτήμα γύρω από την έπαυλη του Ντιπόν, όπου η οικογένεια Ντιπόν καλούσε τον ολυμπιονίκη για προπονήσεις και ξεκούραση. Η γυναίκα του Ντέιβιντ, Νάνσι, ήταν παρούσα στο συμβάν και βρέθηκε μάρτυρας του φόνου του συζύγου της από τον Ντιπόν, για τον οποίο ήταν κοινό μυστικό ότι υπέφερε από ψυχολογική αστάθεια. Στη δίκη που ακολούθησε βρέθηκε ένοχος για την πράξη, αλλά του διέγνωσαν παράνοια.

Η ταινία με τίτλο «Foxcatcher», το σενάριο της οποίας επεξεργάζονται οι Νταν Φούτερμαν και Ε. Μαξ Φράι αναμένεται να αρχίσει γυρίσματα στο Πίτσμπουργκ μέσα στα τέλη του μήνα.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: