Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

H Νικόλ Κίντμαν δεν θα γδυθεί τελικά για τον Λαρς φον Τρίερ!



Και όχι μόνο δεν θα γδυθεί αλλά δεν θα συμμετέχει τελικά καθόλου στο «Nymphomaniac» που μόλις ολοκλήρωσε το καστ των πρωταγωνιστών του.


Μπορεί να ήταν το νέο που ανέβασε ακόμη περισσότερο την ανυπομονησία για το νέο εγχείρημα του Λαρς φον Τρίερ, αλλά η πολυσυζητημένη εκ νέου συνεργασία του σκηνοθέτη με την πρωταγωνιστρία του «Dogville» έμεινε τελικά στα χαρτιά, αφού η Νικόλ Κίντμαν γυρίζει αυτήν την εποχή το «Grace of Monaco» (διαβάστε περισσότερα εδώ) και - είμαστε σίγουροι όχι εύκολα - εγκατέλειψε το σχέδιο...

Οι υπόλοιποι γνωστοί άγνωστοι, ωστόσο, του «Nymphomaniac» βρίσκονται στις επάλξεις για τα γυρίσματα της ταινίας που προκαλεί πριν ακόμη δει κανείς μια από τις δύο εκδοχές της (την softcore ή την hardcore). Ανάμεσα τους η Σαρλότ Γκενσμπούργκ, ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ, ο Τζέιμι Μπελ, ο Σάια ΛαΜπεφ, ο Κρίστιαν Σλέιτερ, η Κόνι Νίλσεν, ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Ζαν - Μαρκ Μπαρ, ο Ούντο Κιερ και η Ούμα Θέρμαν που η πρόσφατη ανακοίνωση της συμμετοχής της στην ταινία μάλλον έρχεται να καλύψει το κενό της Κίντμαν.

Θυμίζουμε - για όσους δεν το αγνοούν - πως η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης των γυρισμάτων της ταινίας που αφηγείται οκτώ κεφάλαια από τη ζωή της Τζο (Σαρλότ Γκενσμπούργκ) που η ίδια εξομολογείται σε έναν εργένη με το όνομα Σέλιγκμαν (τον υποδύεται ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ) που καλύπτουν όλη τη ζωή της, από τη μέρα που γεννιέται μέχρι και τα 50 της χρόνια, ανέφερε τα εξής: «Με το "Nymphomaniac", ο Λαρς φον Τρίερ επιθυμεί να μεταφέρει, στο σινεμά, αξίες του κόσμου της λογοτεχνίας που δεν έχουμε ξαναδεί. Ενα μνημειώδες φιλμ για τον γυναικείο ερωτικό πόθο, με επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα, συγκρουόμενες οπτικές γωνίες, ηθικές ή ακριβέστερα περίπου ανήθικες παρατηρήσεις. Επειδή με τη βοήθεια της βασικής ιστορίας, το φιλμ δίνει την ευκαιρία για τους πιο έντονους ισχυρισμούς και τις πιο άγριες θέσεις, και ακριβώς γι' αυτό δημιουργεί το χώρο για τη συζήτηση όλων αυτών - την ίδια την ταινία, τα ανθρώπινα όντα, τη ζωή!».



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: