Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

H Κίρστεν Ντανστ και ο Βίγκο Μόρτενσεν στην Ακρόπολη!



Τουρίστες μιας άλλης εποχής, ο Βίγκο Μόρτενσεν και η Κίρστεν Ντανστ ανέβηκαν το λόφο της Ακρόπολης χθες, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του «Τhe Two Faces of January» του Χοσέιν Αμινί που συνεχίζονται σε ελληνικό έδαφος, πιστά στις τοποθεσίες του ομώνυμου μυθιστορήματος της Πατρίτσια Χάισμιθ που κυκλοφόρησε το 1964.


Η ταινία, όπως και το βιβλίο, αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού από την Αμερική που κάνουν διακοπές στην Αθήνα. Οταν ο άντρας, όμως, θα σκοτώσει κατά λάθος έναν αστυνομικό, το ταξίδι τους θα μετατραπεί σε ένα ανθρωποκυνηγητό ζωής και θανάτου, αφού θα χρησιιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο (ανάμεσα τους και έναν νεαρό φοιτητή) για να μπορέσουν να φύγουν από τη χώρα. Στη διαδρομή τους θα κάνουν μια αποκαλυπτική στάση στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Κνωσό.

Mετά την Ελλάδα, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν σε Τουρκία και σε στούντιο του Λονδίνου, ενώ η έξοδος της ταινίας έχει προγραμματιστεί για το 2013.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε το χολιγουντιανό ζεύγος σε μια τουριστική επίσκεψη στην Ακρόπολη (στις πρώτες σκηνές της ταινίας), ενώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το «The Two Faces of January» εδώ.
1
2
3
4
5
6
7



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: