Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

H Rihanna θέλει να μυρίζει σέξι, ειδικά όταν είναι γυμνή. Δες τη φωτογραφία για το άρωμά της, Nude



Η Rihanna προωθεί σωστά την καμπάνια του νέου της αρώματος, Nude. Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της.

Mε ροζ σουτιέν, και ένα μεταξωτό μαντήλι να καλύπτει τα απαραίτητα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της νέας διαφημιστικής αφίσας για το άρωμα Nude, που προμοτάρει η Rihanna.

Xωρίς να είναι προκλητική, η RiRi εμφανίζεται με ένα λαμπερό χαμόγελο και κατάξανθο μαλλί (που ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν της πάει ή όχι), εκπέμποντας ομορφιά και λάμψη. Φταίει άραγε η επανασύνδεσή της με τον Chis Brown;


Μάλιστα, η pop star έγραψε στο Twitter: "Δείτε τη νέα διαφήμιση για το νέο μου άρωμα #nude! Για να μυρίζετε σέξυ, ειδικά όταν είστε γυμνές, αυτό το φθινόπωρο".
 
Στη φωτογραφία πάντως δε φαίνεται το νέο της τατουάζ ανάμεσα και κάτω από το στήθος της, (που συμβολίζει τη θεά των Αιγυπτίων, Ίσις, γνωστή και ως "Μητέρα του κόσμου") το οποίο χτύπησε πριν από ένα μήνα. Να είναι καλά το photoshop.
Το άρωμα "Nude" θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στην Αμερική και, σύμφωνα με τα προγνωστικά αναμένεται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων.
Πριν από μερικούς μήνες πάντως η RiRi είχε φωτογραφηθεί και πάλι (ξανθιά) για το συγκεκριμένο άρωμα, σε αρκετά πιο προκλητικές πόζες.
Η κεντρική φωτογραφία είναι Getty Images.
 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: