Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Β for Βιτσιόζα



Η επιτυχία του 50 Αποχρώσεις του Γκρι ήρθε να επιβεβαιώσει κάτι που εκείνες πάντα ήξεραν, εσύ όμως ίσως αγνοούσες: οι γυναίκες έχουν βίτσια.


Anastasia φοράει χειροπέδες. Η Anastasia απολαμβάνει ένα χέρι ξύλο (και δύο και τρία). Η Anastasia δέχεται μέσα της ένα ζευγάρι ασημένιες μπάλες (ας ελπίσουμε όχι χριστουγεννιάτικες). 

Η Anastasia πέρασε πολλά στην αγκαλιά του κυρίου Grey, τα οποία περιγράφονται στις σελίδες του βιβλίου με τις 50 αποχρώσεις του, ενώ τα πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα που έχει πουλήσει «το λογοτέχνημα» μέχρι σήμερα σου φωνάζουν με ένα στόμα, μια φωνή: τα κορίτσια θα ήθελαν να είναι η Anastasia. 

Γιατί τελικά, αν πρέπει κάπου να αποδοθεί η τρομακτική επιτυχία αυτού του «πορνό για νοικοκυρές», όπως χαρακτηρίστηκε, δεν είναι στο όνειρο κάθε νεαρής (ή και σιτεμένης) υπάρξης να πέσει στα χέρια ενός όμορφου, καλλιεργημένου και δεζάμπλουτου ήρωα, αλλά το τι θα της συμβεί άπαξ και βρεθεί εκεί. Φαντασιώσεις, απωθημένα, επιθυμίες και βίτσια που οι γυναίκες έχουν καλά κρυμμένα πίσω από τον καθωσπρεπισμό τους, αγωνιούν να βγουν στην επιφάνεια και να γίνουν πραγματικότητα μαζί με τον όποιο Christian ή Χρήστο έχει τη διάθεση να τα ανακαλύψει. Ποια όμως είναι αυτά και πως θα τα καταλάβεις αφού εκείνη τόσο επιμελώς τα κρύβει; Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να την ξεμπροστιάσουμε και να σου δώσουμε μερικά hints για το τι θα μπορούσε να της αρέσει να δοκιμάσει μαζί σου στο κρεβάτι.   

Μπορεί να θέλει...

...να τη δέρνουν











Σιγά την αποκάλυψη, θα πεις. Το ότι τα κορίτσια απολαμβάνουν ένα ζωηρό spanking, μερικά χτυπηματάκια την ώρα που εσύ έχεις θέα αφ’ υψηλού στα ωραία οπίσθιά τους, το ξέρουν και τα πόμολα. Αυτό που ίσως σου διαφεύγει όμως είναι πως κάποια κορίτσια θέλουν κάτι περισσότερο από αυτό. Κάτι που εσύ, ένας γεννημένος gentleman και με σεβασμό στο αδύναμο φύλο, δεν τολμάς να δοκιμάσεις. Ξύλο. Ακόμη και σε σημεία που δεν μοιάζουν ερωτικά, όπως στα χέρια ή τις γάμπες της. Χτύπημα στα οπίσθια μέχρι να γίνουν ασορτί με το κόκκινο εσώρουχό της. Τράβηγμα μαλλιών μέχρι να δακρύσει. Χαστούκια στο πρόσωπο (ναι, ακόμη και αυτό το μεγάλο no-no που απαγορεύεται ρητώς οπουδήποτε άλλου εκτός της κρεβατοκάμαρας). Προσοχή στην ένταση: τίποτα που να την κάνει να ματώσει, τίποτα που μπορεί να την τραυματίσει ή να την αφήσει στον τόπο. Μερικές μελανιές όμως είναι καλοδεχούμενες.
Πως θα την καταλάβεις: Ξεκινώντας ύπουλα, με μερικές απαλές ξυλιές στα γνωστά σημεία. Σιγά - σιγά μπορείς να αυξάνεις ένταση και να πειραματίζεσαι με άλλα σημεία του κορμιού της. Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου θα ήταν να την ρωτήσεις αν το απολαμβάνει και να λάβεις διαφωτιστικές απαντήσεις. Το «ναι» σημαίνει ναι. Το «μμμ» σημαίνει ναι. Το ναζιάρικο «πονάω» πάλι ναι σημαίνει. Το απότομο «όχι» όμως, είναι όχι. Σεβάσου το.

...να τη δένουν












Υπάρχει λόγος που οι χειροπέδες ήταν πρώτες πρώτες στις προτάσεις για πετυχημένες αγορές από το sex shop, αλλά δεν χρειάζεται καν να φτάσεις μέχρι εκεί: σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, οι πωλήσεις των γραβατών μετά την κυκλοφορία του 50 Αποχρώσεις του Γκρι έχουν ανέβει κατά 23%, που σημαίνει πως το μυστικό της ηδονής της κρύβεται στη ντουλάπα σου. Οι πωλήσεις ανέβηκαν από κορίτσια που διάβασαν το βιβλίο και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους – ή τελοσπάντων όχι στα χέρια τους, διότι αυτά τα θέλουν δεμένα. Το δέσιμο και η αδυναμία της να αντιδράσει είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το βιασμό, που ως γνωστόν δεν φεύγει ποτέ από το top-5 των γυναικείων φαντασιώσεων. Στη δική της φαντασία λοιπόν, περνάει υπέροχα δεμένη, χωρίς κανένα έλεγχο στο τι πρόκειται να της κάνεις. Το τι όντως θα της κάνεις αφού την δέσεις, επαφίεται στη δική σου μικρή ή μεγάλη φαντασία.
Πως θα την καταλάβεις: Παρατήρησε τι κάνει με τα χέρια της όσο είναι ελεύθερα: οι γυναίκες που θέλουν να δεθούν συνήθως τα ακινητοποιούν από μόνες τους, τα περνάνε πίσω από την πλάτη τους ή τα μπλέκουν στα κάγκελα του κρεβατιού. Από εκεί, η μετάβαση στην απόλυτη ακινητοποίηση είναι μόνο δύο κόμπους μακριά.

...να τη βλέπουν












Μια κυρία δεν θα παραδεχόταν ποτέ πως θέλει να την κοιτούν άγνωστοι την ώρα που κάνει σεξ – και το ότι μπορεί να θέλει να της συμβεί δεν την κάνει λιγότερο κυρία. Για πολλές γυναίκες εκεί έξω, το να τις κολλήσεις σε έναν τοίχο, να τις στριμώξεις σε μια γωνία και να αρχίσεις να τους βάζεις χέρι – ενώ παραδίπλα περνάει ένας μεσήλιξ με το σκύλο του και σας κοιτάζει αποδοκιμαστικά – είναι ένα φυσικό διεγερτικό τόσο ισχυρό που ούτε οι κοινωνικοί τρόποι, ούτε η άριστη ανατροφή θα μπορέσει να τις σταματήσει. Αν το κορίτσι έχει πιεί και δυο ποτά πριν, τόσο το καλύτερο: θα προσβάλλει που θα προσβάλλει τη δημόσια αιδώ, ας έχει τουλάχιστον ένα άλλοθι. 
Πως θα την καταλάβεις: εννοείται πως αν ξαφνικά της βάλεις χέρι δημοσίως, θα προσπαθήσει να σε φρενάρει. Αφενός γιατί θα έχει σοκαριστεί, αφετέρου γιατί έχει παίξει τόσα πολλά χρόνια τον ρόλο της κυρίας που λέγαμε, ώστε της έχει γίνει δεύτερη φύση. Σημασία έχει το πόσο πολύ ή λίγο θα προσπαθήσει για να σε σταματήσει. Τα γέλια και τα νάζια «σταμάτα καλέ, μας βλέπουν» είναι το πράσινο φως σου για να συνεχίσεις.

...να την ταπεινώνουν












Ανάμεσα σε πολλά χαριτωμένα πράγματα που στέρησε ο φεμινισμός στις γυναίκες (να τους ανοίγεις τις πόρτες, να τις σερβίρεις κρασί, να τους ανάβεις το τσιγάρο τους), τους στέρησε και μερικά ελαφρώς σημαντικότερα, όπως π.χ. το να περνάνε ωραία και υποτακτικά στο σεξ. Ισότητα στο σεξ δεν υπάρχει: καλώς ή κακώς, εκείνος που έχει το πέος κυριαρχεί, εκείνη που το δέχεται υπακούει. Φυσικά αυτό το μοίρασμα των ρόλων ισχύει μόνο για τις prive στιγμές σας – έξω από εκεί η τράπουλα ανακατεύεται ξανά και η υποτακτική της φύση καθόλου δεν θα αναστατωθεί ερωτικά αν τη στείλεις να πλύνει πιάτα όσο προσπαθεί να παρκάρει στην Πανόρμου. Την ώρα του σεξ όμως, δείξ’ της ποιος έχει το πέος. Με λόγια, με πράξεις και με χαρακτηρισμούς που, αν δεν ήσασταν γυμνοί και πάνω σε ένα στρώμα, θα την έκαναν να σε χαστουκίσει.
Πως θα την καταλάβεις: δεν χρειάζεται να το γυροφέρνεις – άλλωστε το όλο νόημα είναι να είσαι αποφασιστικός και να έχεις τον έλεγχο. Πάρε το ρίσκο και δώσε μια εντολή. Δώσ’ τη με θράσος, αυστηρό τόνο και με ή άνευ συνοδευτικού χαρακτηρισμού. Οι πιθανότητες λένε πως θα υπακούσει. Αν σε στραβοκοιτάξει παρεξηγημένη, χαμογέλα, φίλησέ τη και υποκρίσου πως το όλο σκηνικό δεν έγινε ποτέ. Το κορίτσι ίσως ανήκει στην επόμενη κατηγορία.

...να πάρει τη θέση σου











Δεν είναι πολλές, αλλά υπάρχουν και εκείνες. Κόντρα στις έρευνες, τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, που θέλουν τα περισσότερα κορίτσια να είναι υποτακτικά, υπάρχουν και οι dominatrix ανάμεσά τους, εκείνες που θέλουν να αντιστραφούν οι ρόλοι και να σε βάλουν στη θέση τους. Η επιθυμία της να κυριαρχήσει επάνω σου και να σε κάνει να νιώσεις τόσο ευάλωτος όσο παραδοσιακά νιώθει εκείνη την ώρα του σεξ μπορεί τελικά και να σου αρέσει – για αυτό δεν θα μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος μέχρι να το δοκιμάσεις. Το σενάριο της μπορεί να περιλαμβάνει όλα όσα είπαμε παραπάνω: μπορεί να θέλει να σε δέσει, να σε δείρει, να σε αποπλανήσει δημόσια ή να σε ταπεινώσει. Μπορεί ακόμη και να θέλει να σου βάλει χέρι σε σημεία που νόμιζες πως δεν θα άφηνες να πλησιάσει κανείς. Άσε ανοιχτό το ενδεχόμενο να απολαύσεις τη διαδικασία, ακόμη και αν αυτά που θα συμβούν δεν θα τα παραδεχθείς στους κολλητούς σου ποτέ.
Πως θα την καταλάβεις: Θέλεις να την καταλάβεις; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα τώρα. Αν δεν έχεις πρόβλημα να δοκιμάσεις νέες υποτακτικές περιπέτειες, ζήτησέ της το ή δείξ’ της πως κάθε κίνηση επιβολής από μέρους της είναι καλοδεχούμενη. Αν πάλι εξοργίζεσαι και μόνο στη σκέψη, κάνε το κουνέλι - και κόψ’ της απότομα τη φορά όταν τα χέρια της θα κατευθυνθούν χαμηλά, στο πίσω μέρος του παντελονιού σου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: