Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το «Drive» σταματά, ο Οδηγός συνεχίζει.



Οι δηλώσεις του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν βάζουν πάγο στο πολλά υποσχόμενο σίκουελ. Μπορεί η ιστορία του μυστηριώδους Οδηγού να έχει ήδη συνεχίσει (στο μπεστ-σέλερ πια βιβλίο «Driven») αλλά μην περιμένετε να δείτε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του «Drive»: ο Αμερικανός ηθοποιός, όπως και ο σκηνοθέτης Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, απομακρύνονται από το σχετικό πρότζεκτ, παρά τις αρχικές φήμες για έντονο ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές.


Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο κεντρικός χαρακτήρας δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στη μεγάλη οθόνη, ή τουλάχιστον ο Ρεφν δεν το αποκλείει: «[Το σίκουελ] δεν θα συμβεί. Αλλά ο χαρακτήρας μπορεί να επιστρέψει σε μια άλλη ταινία. Παίζουμε με αυτήν την ιδέα. Θα δούμε τι θα γίνει.»

Είναι αυτό μια σπόντα για την ιστορία που σκέφτηκε ο συγγραφέας Τζέιμς Σάλις για το σίκουελ, και μια απόπειρα να απομακρυνθούν από αυτή και όποιες υπόνοιες ότι πρόκειται για κυνική προσπάθεια για δημιουργία franchise; Δεν φαίνεται λογικό να αγοραστούν τα δικαιώματα για το χαρακτήρα - και ο Γκόσλινγκ να τον υποδυθεί σε κάποια άλλη ταινία- και αυτό με παρόλ' αυτα να μην θεωρηθεί σίκουελ του «Drive», ακόμα και αν ο ίδιος ο τίτλος της ταινίας δεν το επιβεβαιώνει επίσημα.

Η συνεργασία του Ρεφν με τον Γκόσλινγκ, βέβαια, συνεχίζει δυνατή, αφού η νέα τους ταινία «Only God Forgives» μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία της και τα μελλοντικά τους πλάνα είναι γεμάτα από ενδεχόμενα πρότζεκτ. Ο Γκόσλινγκ, εν τω μεταξύ, προετοιμάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, «How to Catch a Monster», και ο Ρεφν δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει: «Έχουμε μιλήσει για αυτό και φυσικά θα του δώσω συμβουλές αν το θελήσει. Του είπα ότι αν ξυπνήσει πανικόβλητος στις 5 το πρωί της πρώτης μέρας, να με πάρει.»


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: