Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Χώρισε ο Djibril Cissé μετά από 7 χρόνια γάμου



Θαυμάστριες του Djibril Cissé έχω ευχάριστα (για εσάς) νέα. Ο ποδοσφαιριστής χώρισε από την Jude και μάλιστα δεν έγινε κάτω από καλό κλίμα. Διάβασε το παρασκήνιο.

Χώρισε ο Djibril Cissé με την επί εφτά χρόνια σύζυγό του, Jude. Την είδηση του χωρισμού επιβεβαιώσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην Daily Mail.

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τρία παιδιά ενώ ο καθένας τους έχει από ένα παιδί από προηγούμενη σχέση.

Οι φήμες περί χωρισμού ξεκίνησαν τον Αύγουστο όταν στα γενέθλια του ποδοσφαιριστή δεν ήταν η Jude. Η 36χρονη Ουαλή αυτό το διάστημα είναι στο Los Angeles όπου προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό της με φίλους.

Τον Σεπτέμβριο τα tweets της Jude άφηναν πολλά υπονοούμενα σχετικά με το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή όπως: "θυμήσου χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει σχέση, χωρίς σεβασμό καμία αγάπη, χωρίς εμπιστοσύνη κανένας λόγος για να συνεχίσεις".

Η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν ακαριαία: "Κάποιοι άνθρωποιθα πρέπει να μάθουν να μη μιλάνε και να κοιτούν τον εαυτό τους πρώτα πριν μιλήσουν".

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 σε μια πολυτελέστατη τελετή ύψους 100.000 δολαρίων ενώ ένα χρόνο μετά o Cissé κατηγορήθηκε για επίθεση στην Jude στο σπίτι τους στο Cheshire.
Φωτογραφία: Getty Images


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: