Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Demi Lovato: Φέτος είναι η χρονιά της!


Demi Lovato: Φέτος είναι η χρονιά της!

H Demi Lovato φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου της Teen Vogue. Η 20χρονη τραγουδίστρια μιλάει στο περιοδικό για όλα όσα ενδιαφέροντα συμβαίνουν στη ζωή της, προσωπική και επαγγελματική...

Σχετικά με την συνάδελφό της, κριτή στο X Factor Britney Spears, η Demi λέει:

"Η [S]ήταν από τις πρώτες καλλιτέχνιδες που πήγα να ακούσω σε συναυλία της. ¨Ηταν απίστευτη! Για μένα ήταν ένα ίνδαλμα και δεν ήξερα τι να περιμένω πριν την γνωρίσω, αλλά ενθουσιάστηκα όταν ανακάλυψα ότι είναι πραγματικά γλυκιά, αστεία κι έξυπνη. Περνάμε τόσο καλά . Είμαστε δύο κορίτσια που κάνουν παρέα στο show, πάντα γελάμε μαζί και προσέχουμε η μία την... πλάτη της άλλης."

Μιλώντας για ανθρώπους που στη φέρνουν πισώπλατα η Demi αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αναγκάστηκε να κόψει κάποιους ανθρώπους από τη ζωή της. "Μετά την αποτοξίνωσή μου έκανα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις της ζωή μου" εξηγεί "Τώρα έχω φίλους που με αγαπάνε γι΄ αυτό που είμαι και δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνω. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι στη βιομηχανία της μουσικής, μάλιστα σχεδόν δεν ξέρουν τα τραγούδια μου! "


Όταν ρωτήθηκε για το αν ισχύουν οι φήμες ότι βγαίνει με τον Niall Horan, η Demi απαντάει "Είναι ένας πραγματικά υπέροχος, γλυκός τύπος. Αλλά δεν είναι ο φίλος μου. Σίγουρα θα μου αρέσουν κάποιοι -ακόμη και θα αγαπήσω- αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω ανάγκη να είμαι σε σχέση για λίγο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να τα βρω με τον εαυτό μου, καταρχάς μένοντας μόνη. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη τώρα. Πριν δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα γίνω ποτέ ευτυχισμένη, διότι σε όλη μου τη ζωή ήμουν καταθλιπτική. Αλλά τώρα νοιώθω υπέροχα, σαν να ζω σε όνειρο."



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: