Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η Dania Ramirez είναι η Δομινικανή υπηρέτρια για την οποία (θα) μιλάνε όλοι



Η πρωταγωνίστρια στην νέα σειρά του δημιουργού των Desperate Housewives ξέρει πώς να σε ξελογιάζει από τα 15 της.


Ένας χορός σάλσα στάθηκε αρκετός για να βγάλει την περήφανη Δομινικανή από την μιζέρια του να είσαι παιδί άπορων μεταναστών. Αυτός που χόρευε κάθε μεσημέρι στο διάλειμμα της έξω από το μπακάλικο στο Bronx όπου δούλευε από τα 12 της. Αυτός που είδε ο πρώτος ατζέντης που της είπε ότι μοιάζει στην Jennifer Lopez. Kαι την έπεισε ότι μπορεί να έχει την τύχη της.

Έχοντας την σφραγίδα έγκρισης των Jay Z (που της πήρε την ‘παρθενιά’ στο βιντεοκλίπ Streets is watching) και Spike Lee (που της έδωσε ρολάκι στο She Hate Me) η απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ από ένα πανεπιστήμιο της πλάκας στο New Jersey -και, πιο σημαντικό, αρχηγός της ομάδας βόλεϊ- προσπαθεί εδώ και δέκα χρόνια να βρει εκείνο τον ρόλο (ή άντρα για να της δώσει το ρόλο) που θα σε αναγκάσει να μάθεις το όνομά της.

‘’Οδηγώ συνήθως τους άντρες στο να κάνουν πράγματα για να με εντυπωσιάσουν. Κάτι που δεν ενθαρρύνω. Νομίζω ότι απλά κάποιος που είναι μαζί μου αισθάνεται πίεση να αποδείξει στον εαυτό του ότι το αξίζει’’.

Μέχρι τώρα τα έχει σχεδόν καταφέρει, παίζοντας σε όλες τις σωστές σειρές. Από το Buffy the Vampire Slayer και το Sopranos (ήταν η γκόμενα που πετάει τα μάτια έξω στον A.J.) μέχρι το Heroes και το Entourage (ήταν η γκόμενα του Turtle).

Ενώ τα ‘ταλέντα’ της έχουν εκτιμηθεί δεόντως και κινηματογραφικά. Από το American Reunion και το X-Men-The Last Stand (όπου πιάνεται στα χέρια με την Hale Berry).

 Mέχρι το Premium Rush το οποίο κυκλοφορεί φέτος και την δείχνει ως bike messanger στην Νέα Υόρκη δίπλα στον πολλά βαρύ Joseph Gordon-Levitt.

Ο λόγος όμως που ασχολούμαστε αυτή την στιγμή μαζί της, είναι πιο σύνθετος και έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνη είναι 32, δικτυωμένη και πεινασμένη.
Την ίδια ώρα που η Ισπανικής καταγωγής κοινότητα στην Αμερική αναζητά το επόμενο sex symbol προς αντικατάσταση των ‘φθαρμένων’ Jessica Alba, Eva Longoria και Jennifer Lopez.
Άρα τo timing είναι τέλειο.
''Δεν θέλω να ξέρω με πόσες ή με ποιες έχει πάει ο δικός μου. Αυτό που θέλω να ξέρω ότι είναι ότι δεν είναι παρθένος και ότι ξέρει τι κάνει στο κρεβάτι. Δεν με ενδιαφέρει το πως έμαθε να το κάνει''

Ειδικά από την στιγμή που το κορίτσι μας μόλις έκλεισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Devious Maids (Πονηρές υπηρέτριες),  την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Mark ‘Desperate Housewives’ Cherry σχετικά με 4 Λατίνες υπηρέτριες στο Beverly Hills.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η Dania είναι να συνεχίσει να φωτογραφίζεται σέξι στο Maxim (έχει ήδη δυο εξώφυλλα που μοσχοπούλησαν), να δηλώνει περήφανη που είναι Δομινικανή (κάτι που το κάνει συνέχεια) και να ψευτο-προκαλεί με δηλώσεις τύπου ‘’ Ευτυχία για μένα είναι να κυλιέμαι σε μια παραλία κάπου με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Όσον αφορά το μαγιό, αυτό είναι προαιρετικό’.

Αν και το τελευταίο πράγμα που θέλει το αγοροκόριτσο που μεγάλωσε με την γιαγιά του (σ.σ. οι γονείς είχαν μπουκάρει παράνομα στις ΗΠΑ) σε ένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό, θέρμανση ή τηλεόραση είναι να χαλαρώσει.

 Τώρα που το παιδικό της όνειρο είναι για πρώτη φορά τόσο κοντά που μπορεί να το δαγκώσει.
 ‘’Δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω ότι μου έχει δώσει η φύση για να τα βγάλω πέρα. Όταν κάποτε δούλευα στα McDonald’s και με έπιασε ο διευθυντής να κλέβω στα ρέστα, του κλάφτηκα τόσο που τους επόμενους μήνες φαινόμουν στα χαρτιά ότι δουλεύω 24ώρες το 24ώρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Ήμουν η πιο καλοπληρωμένη υπάλληλος McDonald’s σε όλο τον κόσμο’’

Μπόνους για όσους διαβάσατε ως εδώ το βιντεοκλίπ Into the Night του Carlos Santana (στο οποίο πρώτα πρωταγωνίστησε και μετά έβγαλε γκόμενο τον σκηνοθέτη).

Και η ψιλο-άγνωστη σέξι λήψη της από το φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο Room 23.

1 of 10







































































































































































































































































































































































Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: