Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Έρχονται οι Calexico!

Έρχονται οι Calexico!

Για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα


To όνομα Calexico, που μοιράζονται μία πόλη στις HΠΑ και το ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα, προέρχεται από μία σύντμηση των λέξεων California και Mexico

Και τι πιο ταιριαστό για έναν ήχο που έρχεται από τα βάθη της Αμερικάνικης ερήμου, εκεί που συναντώνται η Άγρια Δύση με την Λατινική Αμερική.

Αυτή τη σύντμηση εκφράζουν και οι Αμερικάνοι τροβαδούροι με το να συνδυάζουν τις country κιθάρες με τα mariachi πνευστά, δημιουργώντας μαγευτικά ηχοτοπία που μας έχουν συναρπάσει όλους.

Από το τον δυναμισμό και την κόψη-του-ξυραφιου αίσθηση που μας αφήνει το «Crystal Frontier» – καθώς περιγράφει τη ζωή στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, μέσα από το ανεμοδαρμένο νεκροταφείο αεροπλάνων όπου διαδραματίζεται το «Two Silver Trees» και φτάνοντας μέχρι τον ταραχώδη μελωδισμό του «Maybe On Monday», η μουσική των Calexico μόνο συναισθήματα και εικόνες μπορεί να δημιουργήσει στον ακροατή.

Και τώρα οι John Convertino και Joey Burns μαζί με την παρέα τους, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις εξωτικής ηχητικής ομορφιάς στις 30 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και την 1η Δεκεμβρίου στο Fuzz της Αθήνας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: