Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Γιατί οι άνδρες δεν βρίσκουν τη “σωστή” γυναίκα;


swstigunaika1 Γιατί οι άνδρες δεν βρίσκουν τη σωστή γυναίκα;

Κάποιοι άνδρες δυσκολεύονται ακόμα και να βγουν ραντεβού ενώ οι υπόλοιποι όχι. Μπορεί όμως να μην ψάχνει σωστά ή να μην ψάχνει και καθόλου.

Αρκετοί είναι τυχεροί και βρίσκουν αυτό που ζητούν, άλλοι όμως καταλήγουν να χωρίζουν συνέχεια. Η ομορφιά των γυναικών είναι σίγουρα η πρώτη εντύπωση για τους άνδρες. Πόσες φορές όμως έχουμε δει λιγότερο όμορφους άντρες να έχουν εντυπωσιακές γυναίκες στο πλευρό τους;

Παρακάτω παρουσιάζονται 5 λόγοι για τους οποίους οι άνδρες δε βρίσκουν τη γυναίκα που επιθυμούν.

1. Οι άνδρες που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να βρουν την ιδανική γυναίκα είναι συνήθως αυτοί που δεν ψάχνουν! Καλό θα είναι προτού κάποιος καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα να αναρωτηθεί πόσες φορές βγήκε ραντεβού τον τελευταίο μήνα. Αν δεν έχει βγει ραντεβού για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε δε χρειάζεται να αναρωτιέται γιατί δεν φαίνεται πουθενά η σωστή!

2. Ακολουθούν τις συμβουλές των κολλητών τους ή άλλων ανδρών που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για τις γυναίκες. Είναι λάθος να γενικεύει κανείς τα πάντα!

3. Έχουν πολλές απαιτήσεις από τις γυναίκες! Κανείς δεν προτρέπει κάποιον να συμβιβαστεί με κάτι μέτριο στη ζωή του. Όλοι πασχίζουν για το καλύτερο. Ας είναι ρεαλιστές όμως!

4. Οι άνδρες σκέφτονται με τις ορμόνες τους! Προφανώς μια εντυπωσιακή εμφάνιση είναι ένα δυνατό σημείο μιας γυναίκας. Αρκετές φορές όμως, μια τέτοια εμφάνιση δεν παραπέμπει και σε μια αντίστοιχη προσωπικότητα και για το λόγο αυτό οι άνδρες απογοητεύονται.

5. Υποστηρίζουν ότι έχουν ψάξει παντού! Στο φιλικό περιβάλλον, στο ίντερνετ και σε άλλα μέρη. Αυτή δεν είναι δικαιολογία, εκτός και αν ζουν σε περιοχή που οι άνδρες είναι αριθμητικά πολλαπλάσιοι των γυναικών.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: