Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αντζελίνα: Ο Μπραντ κακομαθαίνει τα κορίτσια


Κανονικός χαζομπαμπάς ο Μπραντ Πιτ

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε την αδυναμία που έχει ο αρραβωνιαστικός της στις κόρες τους. Και όχι μόνο αυτό!


Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) είναι ζευγάρι τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχουν μαζί έξι παιδιά -3 υιοθετημένα και 3 βιολογικά- και ο γάμος τους αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.
Μιλώντας στο περιοδικό "OK", η 36χρονη σταρ αποκάλυψε πώς οι τρεις κόρες τους, κάνουν τον μπαμπά κυριολεκτικά "ό,τι θέλουν".

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα τα έχουν χωρίσει μια χαρά μεταξύ τους. Τα τρία κορίτσια στον μπαμπά τα τρία αγόρια στη μαμά.
"Είναι πιο επιεικής με τα κορίτσια, και εγώ με τα αγόρια. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως γιατί εγώ καταλαβαίνω τις γυναίκες. Είναι φροϋδικό. Τις βλέπω και τις αναγνωρίζω. Καταλαβαίνω στο δευτερόλεπτο τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους. Εκείνες το νιώθουν και απλώς με προσπερνούν. Πηγαίνουν κατευθείαν στον πατέρα τους και εκείνος το απολαμβάνει", εξήγησε η Αντζελίνα τονίζοντας ακόμη μια φορά πως ως ζευγάρι, έχουν συμφωνήσει με τον Μπραντ να μην εργάζονται ταυτόχρονα.
"Πάντα ο ένας από τους δυο μας είναι με τα παιδιά", θυμίζει η Τζολί η οποία πάντα βρίσκει τρόπο να αφιερώσει χρόνο στο φιλανθρωπικό της έργο ως πρέσβειρα των Ενωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: