Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ο Μπράουν επιβεβαιώνει τον χωρισμό εξαιτίας της Ριάνα

Η  φιλία  της Ριάνα με τον Κρις Μπράουν ήταν η αιτία του χωρισμού του από το τελευταίο αμόρε.



Ο διάσημος τραγουδιστής που άφησε εποχή –με την κακή έννοια- για το βίαιο ξέσπασμά του επάνω στο πρόσωπο της τότε αγαπημένης του, χώρισε από τη νυν καλή του λόγω της φιλίας του με την πρώην!



Μέσω δήλωσής του, ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) αφενός επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Καρουές Τραν (Karrueche Tran) αφετέρου παραδέχτηκε ότι ένας από τους λόγους που οδήγησαν τη σχέση στο τέρμα ήταν "η φιλία" του με τη Ριάνα (Rihanna).
"Αποφάσισα να μείνω εργένης και να εστιάσω στην καριέρα μου. Αγαπώ πολύ την Καρουές αλλά δεν θέλω να τη βλέπω να πληγώνεται εξαιτίας της φιλίας μου με τη Ριάνα", υποστήριξε ο 23χρονος Μπράουν που προφανώς χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ύστερα από τις τελευταίες, καυτές, κοινές εμφανίσεις του με την πρώην αγαπημένη.
Ο Κρις και η Ριάνα χώρισαν το 2009 ύστερα από τον διαβόητο ξυλοδαρμό αυτής ενώ ακολούθησαν άπειρα δικαστήρια και φυσικά τιμωρία εκείνου.
Τους τελευταίους μήνες η έντονη φημολογία που θέλει τους δύο "πρώην" ξανά ζευγάρι επιβεβαιώνεται με συνεχείς κοινές –αν και όχι επίσημες- εμφανίσεις τους.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: