Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ για τον Τομ Χανκς


Main_hi-tom-hanks-2012-03234523

Θα πρωταγωνιστήσει στο βιογραφικό δράμα της Νόρα Έφρον, «Lucky Guy».


Μετά από δυο απανωτά Όσκαρ Α’ ρόλου («Φιλαδέλφεια» το 1993, «Forrest Gump» την επόμενη χρονιά) και άλλες τρεις υποψηφιότητες, ο πάντα καλός Τομ Χανκς ετοιμάζεται για το θεατρικό ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ. Όχημά του, το κύκνειο έργο της Νόρα Έφρον (πέθανε τον Ιούνιο), με την οποία ο Χανκς είχε συνεργαστεί στις ρομαντικές κομεντί «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας».

Πρόκειται για το βιογραφικό δράμα «Lucky Guy», που αφηγείται την ιστορία του εντυπωσιοθηρικού _αλλά ικανότατου και βραβευμένου με Πούλιτζερ_ νεοϋορκέζου αρθρογράφου Μάκι ΜακΆλαρι (1957-1998), ο οποίος κάλυπτε κυρίως θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, αλλά και αστυνομικής διαφθοράς. Δεκατρία πρόσωπα εμφανίζονται στο έργο, που θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος δις με Τόνι, Τζορτζ Σι Γούλφι. Πέρα, πάντως, από τον ΜακΆλαρι και τα άλλα πρόσωπα, το «Lucky Guy» αποτελεί ουσιαστικά ένα πορτρέτο της ίδιας της Νέας Υόρκης του ’80 «της πνιγμένης στα σκάνδαλα και τα γκραφίτι», σύμφωνα με δηλώσεις των παραγωγών του εγχειρήματος.

Οι προ-παραστάσεις (κοινή πρακτική στο Μπρόντγουεϊ), στο θέατρο Broadhurst του Μεγάλου Μήλου, ξεκινούν την 1η Μαρτίου 2013, ενώ η επίσημη πρεμιέρα τοποθετείται την Πρωταπριλιά. Περιττό να πούμε, πως τα εισιτήρια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, αφού ο Χανκς _όπως κι όλοι οι χολιγουντιανοί αστέρες που «κατεβαίνουν» στο Μπρόντγουεϊ_ δεν θα μπορεί να υποδύεται τον ΜακΆλαρι.... επ’ αόριστον.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: