Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σάλος στη Νιούκαστλ ελέω των «τοκογλύφων»!


Σάλος στη Νιούκαστλ ελέω των «τοκογλύφων»!

Πολλές και έντονες είναι οι αντιδράσεις στο Νιούκαστλ από τοπικούς πολιτικούς και συνδικαλιστές εξαιτίας της χορηγίας που σύναψε η Γιουνάιτεντ με την εταιρία βραχυπρόθεσμων δανείων «Wonga».


Η εν λόγω εταιρία θα διαφημίζεται στην ασπρόμαυρη φανέλα της Νιούκαστλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αλλά της ασκείται έντονη κριτική για τους τόκους που χρεώνει για τα δάνεια της.

Η «Wonga» προκειμένου να «γλυκάνει» τους οπαδούς της Νιούκαστλ ανακοίνωσε πως θα μετονομάσει και πάλι το γήπεδο της ομάδας σε «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από «Sports Direct Arena» αλλά αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό.

Το Νιούκαστλ είναι παραδοσιακά μια από τις φτωχότερες πόλεις της Αγγλίας και πολλοί κάτοικοι του αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές φωνές που εναντιώνονται στην νέα χορηγία των «καρακαξών».

Ορισμένοι τοπικοί βουλευτές του εργατικού κόμματος κάνουν λόγω για «τοκογλύφους» ενώ η συνδικαλίστρια Κάρεν Ράι κάλεσε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάικ Ασλεϊ να ακυρώσει την χορηγία.

«Δεν μας ξεγελάει η μετονομασία του γηπέδου σε Σεντ Τζέιμς Παρκ. Η περήφανη ποδοσφαιρική κληρονομιά της πόλης μας θα αμαυρωθεί για πάντα από αυτή την συμφωνία. Δεν πρέπει να περάσει».

Ο ηγέτης του δημοτικού συμβουλίου του Νιούκαστλ, Νικ Φορμπς τόνισε: «Είμαι σοκαρισμένος και αηδιασμένος που η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ θα έχει χορηγούς τοκογλύφους».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: