Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Βίκυ Σταυροπούλου μεταμορφώνεται σε μια τρελή, τρελή σαραντάρα


Στα βήματα της Ρένας Βλαχοπούλου βαδίζει η Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς ερμηνεύει μια «Τρελή, τρελή σαραντάρα», στη σκηνή του Μικρού Παλλάς,  (5/10).
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012


Η θρυλική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου σε διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη κάνει πρεμιέρα απόψε, θυμίζοντας στο κοινό μερικές από τις δημοφιλέστερες σκηνές του ελληνικού σινεμά.

«Η τρελή τρελή σαραντάρα» έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο. Μετά την σπιρτόζα Μαίρη Αρώνη στο θέατρο και την αλησμόνητη Ρένα Βλαχοπούλου στον κινηματογράφο, η Βίκυ Σταυροπούλου αναλαμβάνει να αφήσει τη δική της σφραγίδα στην εκρηκτική Τζένη Πετρομιχάλη.

Η ιστορία είναι γνωστή…Η Τζένη Πετρομιχάλη είναι μια χήρα που μόλις έκλεισε τα σαράντα αλλά όλοι της κοπανάνε ότι είναι σαράντα και.... Καθώς είναι ...ολίγον πεταχτούλα, ερωτεύεται έναν γοητευτικό αλλά φτωχό βιολιστή και έρχεται αντιμέτωπη με τα αδέρφια της που θέλουν να την παντρέψουν με τον ηλικιωμένο Τζώρτζη Χατζηθωμά, πλούσιο πλην όμως κουφό εφοπλιστή. Ο έρωτας αυτός αποτελεί σκάνδαλο για τα ήθη της εποχής αλλά και την κοινωνική τάξη της ηρωίδας.

Πενήντα δύο χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμα της παράστασης, λοιπόν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μεταφέρει την ιστορία της Σαραντάρας στο Μικρό Παλλάς διατηρώντας το ύφος και το άρωμα της εποχής. Η διασκευή συνδυάζει το θεατρικό έργο με το κινηματογραφικό σενάριο.

Διασκευή: Θοδωρής Πετρόπουλος. Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Σταυροπούλου, Δημήτης Μαυρόπουλος, Ελένη Κρίτα, Βάσω Γουλιελμάκη, Νεφέλη Ορφανού, Κωνσταντίνος Κακούρης, Στράτος Χρήστου. Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη. Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Μουσική επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης.

Πληροφορίες: Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 20:00. Πέμπτη, Παρασκευή 21:00. Σάββατο 18:00 (λαϊκή) και 21:00. Κυριακή 18:00 και 21:00. Μικρό Παλλάς. Τιμές: Πλατεία: 20 €. Λαϊκή: 17 € (Σάββατο απόγευμα), φοιτητικό: 15 €, ανέργων: 10 € (απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του δελτίου ανεργίας). Προπώληση: Μικρό Παλλάς, (Αμερικής 2 και Στοά Σπυρομήλιου), τηλέφωνο: 210 3210025, μέσω internet: www.ellthea.gr και www.tickethour.com , με πιστωτική κάρτα: 2108938100.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: