Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Έδιωξαν την Ελεονώρα - Ο ρόλος του κοινού

Έδιωξαν την Ελεονώρα - Ο ρόλος του κοινού



Μία απίστευτη ιστορία με μπόλικο παρασκήνιο και ιδιαίτερα... spicy φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την απομάκρυνση της Ελεονωρας Μελέτη από γυναικείο portal.



Η συνεργασία της παρουσιάστριας με το εν λόγω portal μετρούσε δύο ολόκληρα χρόνια και φαίνεται ότι έληξε άδοξα και κατόπιν... επιθυμίας του κοινού.
Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε ανάρτηση του gossip-tv, την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας την «επέβαλαν» ουσιαστικά οι αναγνώστριες και οι αναγνώστες της στήλης της, όταν κατάλαβαν την «απάτη» της Μελέτη. Τι έκανε ακριβώς η Ελεονώρα και προκάλεσε την μήνι των φαν της;
Υπήρχαν ίδια άρθρα της δημοσιευμένα με διαφορετικούς τίτλους όχι μόνο μία ή δύο αλλά ακόμα και τρεις φορές! Με λίγα λόγια ένα θέμα που το είχε γράψει πέρυσι, το αναδημοσίευε αυτολεξεί λίγο καιρό αργότερα με αλλαγμένο τίτλο.
Και μπορεί οι συνεργάτες της στο portal να μην το είχαν πάρει χαμπάρι, δε συνέβη όμως το ίδιο και με το κοινό, που έστειλε email διαμαρτυρίας. Οι σχετικές έρευνες έγιναν άμεσα, τα αποτελέσματα ήταν... εκπληκτικά και η συνεργασία διακόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες....

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: