Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ταινίες από το Λονδίνο στην Πειραιώς



Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα φιλοξενήσει το αφιέρωμα «The Best of the Best», με επιλογές από το London Greek Film Festival.


Να, ακόμη μια όμορφη, «ανεβαστική» πρωτοβουλία στον χώρο του πολιτισμού: καθώς το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου συμπληρώνει πέντε χρόνια δυναμικής παρουσίας στη βρετανική πρωτεύουσα (ανατρέξτε εδώ http://tospirto.net/cinema/news/9825), το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με αυτή την πειραματική πρωτοβουλία του συγγραφέα/ σκηνοθέτη Χρήστου Προσύλη που εξελίχθηκε σε αγαπημένο θεσμό.

Συγκεκριμένα, αρχές Νοέμβρη, το ΙΜΚ θα φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα με τίτλο «The Best of the Best», στο πλαίσιο του οποίου θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες που εντυπωσίασαν αυτά τα πέντε χρόνια πορείας του London Greek Film Festival.

Υπενθυμίζεται πως οι ταινίες που συμμετέχουν στο λονδρέζικο φεστιβάλ, διεκδικώντας τα βραβεία «Οδυσσέας», μπορεί να είναι μυθοπλασίας, μικρού ή μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ, animation, πειραματικές, αλλά απαρεγκλίτως... ελληνικής κατασκευής (των ομογενειακών φιλμ συμπεριλαμβανομένων), ή τουλάχιστον ελληνοκεντρικής θεματολογίας.

Το πρόγραμμα των προβολών στο ΙΜΚ θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του φετινού πέμπτου λονδρέζικου φεστιβάλ στις 18 Οκτωβρίου.

Info

08 Νοεμβρίου 2012
Έως 15 Νοεμβρίου. Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.











Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: