Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πόσα άτομα θεωρούνται συνάθροιση;


Πόσα άτομα θεωρούνται συνάθροιση;

Σε απόρθητο φρούριο θα μετατραπεί το κέντρο της πρωτεύουσας λόγω της έλευσης της Άνγκελα Μέρκελ.


Η Αστυνομία ήδη απαγόρευσε τις δημόσιες συναθροίσεις και τις πορείες για λόγους δημόσιας ασφάλειας. «Υπάρχει νόμος που απαγορεύει τις δημόσιες συναθροίσεις και η Αστυνομία κάνει χρήση αυτών», αναφέρει στο newsbeast.gr έμπειρος αστυνομικός.

Με λίγα λόγια, η Αστυνομία δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια που έχουν οριστεί για αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αστυνομία, θα γίνονται προληπτικές προσαγωγές για την αποφυγή συγκεντρώσεων. Από νωρίς το πρωί, το κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί σε φρούριο. Οι αστυνομικοί θα ελέγχουν τους πολίτες που θα επιχειρούν να συγκεντρωθούν σε σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας. Οπότε, εάν δεν ξέρετε τι σημαίνει δημόσια συνάθροιση, οι αστυνομικοί εννοούν τη συζήτηση τριών (και άνω ατόμων).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περίπτωση που κάποιοι πολίτες δεν είναι ύποπτοι, θα γίνεται εξακρίβωση των στοιχείων τους και θα τους απομακρύνουν από το κέντρο της Αθήνας.

Πάντως, οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι «μας επιτρέπει ο νόμος να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις. Άλλωστε, έχουμε απαγορεύσει ξανά τις δημόσιες συναθροίσεις». Μένουν μόνο οι αντιδράσεις του κόσμου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: