Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Νίκησε τώρα τον πόνο του χωρισμού



Χώρισες με τον σύντροφό σου και ακόμα δεν έχεις καταφέρει να «μαζέψεις» τα κομμάτια σου. Μάθε πώς μπορείς να ανασυγκροτηθείς ψυχολογικά και να προχωρήσεις παρακάτω...


Είναι γεγονός, δεν είστε πλέον ζευγάρι με τον σύντροφό σου. Κι όμως εσύ ακόμα δεν έχεις καταφέρει να το ξεπεράσεις και να... συνεχίσεις τη ζωή σου, καθώς ο πόνος και η στενοχώρια εξακολουθούν να «στοιχειώνουν» τις σκέψεις σου.

Αντί λοιπόν να «κλείνεσαι» στον εαυτό σου και στο σπίτι, αναρωτώμενη τι πήγε στραβά, δε νομίζεις πως είναι καιρός να «φορέσεις» το πιο φωτεινό σου πρόσωπο και να κάνεις μερικά πράγματα για τον εαυτό σου; Διάβασε μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που βιώνεις και πού ξέρεις, μπορεί και ένας νέος έρωτας να σε βρει στο κατώφλι σου.

1. Βάλε νέους στόχους στη ζωή σου

Σημείωσε σε ένα χαρτί τι θέλεις πραγματικά να κάνεις στη ζωή σου, τι επιδιώκεις να καταφέρεις στα επαγγελματικά σου, τι προσδοκάς από μία νέα σχέση. Άσε τη φαντασία σου να «καλπάσει» και κατάγραψε τα όνειρά σου - πώς θα ήθελες να είσαι σε 5 ή σε 10 χρόνια από τώρα; Με άλλα λόγια, επικεντρώσου στον εαυτό σου και στα «θέλω» σου, θα σε γεμίσει αισιοδοξία και διάθεση για δημιουργία.

2. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου

Τώρα πλέον έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και μπορείς να τον αξιοποιήσεις όπως εσύ επιθυμείς. Ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα, ένα σπορ ή ένα χόμπι που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις. Ολοκλήρωσε την ξένη γλώσσα που είχες αφήσει στη μέση και διεύρυνε τις γνώσεις σου και σε άλλους τομείς. Ή απλά, άλλαξε το ντύσιμό σου, το χρώμα των μαλλιών σου ή περιποιήσου περισσότερο τον εαυτό σου προκειμένου να αλλάξεις τη διάθεσή σου προς το καλύτερο.

3. Απόλαυσε την ελευθερία σου

Κάνε όλα αυτά που είχες «στερηθεί» όσο ήσουν σε σχέση. Βγες με τις φίλες σου και γλέντα ως τα ξημερώματα. Άλλαξε διακόσμηση στο σπίτι σου σύμφωνα με το δικό σου γούστο. Πήγαινε σε εκδηλώσεις και πολιτιστικά θεάματα που συνήθιζες να χάνεις επειδή δεν άρεσαν στον πρώην σύντροφό σου. Σύντομα θα αρχίσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου και θα νιώσεις έτοιμη να δεις τη ζωή με φρέσκια ματιά.

4. Κοινωνικοποιήσου!

Μην αρνείσαι να παραβρεθείς σε πάρτι που διοργανώνουν φίλοι σου με τη δικαιολογία ότι δεν είσαι ακόμη στα καλά σου. Αποδέξου τις προσκλήσεις για εξόδους και επιδίωξε να «κυκλοφορείς» ώστε να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με εκείνους που είχες λίγο παραμελήσει εξαιτίας της σχέσης που είχες. Και φυσικά, μη διστάσεις να αποδεχτείς το χαρτάκι με το τηλέφωνο που σου έδωσε ο κούκλος της γειτονιάς σου. Μπορεί να «κερδίσεις» ένα φίλο ή να βρεις στο πρόσωπό του το νέο σου έρωτα.

5. Προσέγγισε κάποιον που σου αρέσει

Λίγο καιρό μετά το νέο σου ξεκίνημα, ίσως έχεις βρει κάποιον που νιώθεις ότι σου αρέσει. «Πέταξε» από το παράθυρο τις ανασφάλειες που σου δημιούργησε η «αποχώρηση» του πρώην και δες τον εαυτό σου από καινούρια σκοπιά. Πλησίασε με αυτοπεποίθηση τον άνδρα που σου κίνησε το ενδιαφέρον και επιδίωξε να βρεθείς μαζί του για να εξακριβώσεις αν και εκείνος αισθάνεται το ίδιο για σένα. Προσοχή! Μην πέσεις με τα «μούτρα» για να αντικαταστήσεις το κενό του πρώην. Κάνε την καλύτερη δυνατή επιλογή σύμφωνα με τα «στάνταρντ» σου και μην αρκείσαι σε λιγότερα από όσα έχεις ανάγκη.

6. Μην κάνεις τα ίδια λάθη

Σκέψου σε «τίτλους» τα λάθη που θεωρείς ότι έκανες στην προηγούμενη σχέση σου και προσπάθησε να μην τα επαναλάβεις εν όψει μιας καινούριας. Αν για παράδειγμα θεωρείς ότι παραμέλησες τους φίλους σου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης, μην κάνεις ξανά το ίδιο σφάλμα και ξεκαθάρισε από την αρχή στον υποψήφιο σύντροφό σου ότι χρειάζεσαι να έχεις και χρόνο για εκείνους.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: