Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η Αλέκα "παραδίδει" τα κλειδιά του "Περισσού"



Η Αλέκα (Παπαρήγα) οσονούπω μας "τελειώνει". Το ΚΚΕ μετά την καταβαράθρωση του στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να ψάχνει (και) "για ρευστό" (με την οικονομική εξόρμηση που ξεκινάει) αλλά ξεμεινε και απο...οπαδούς. Ετσι ο "Περισσός" αναζητά τον δικό του...Τσίπρα!
Με ενα 4,5% που ολοένα φθίνει τον φεβρουάριο το ΚΚΕ είναι αναγκασμένο να εγκαταλείψει την Αλέκα σε αναζήτηση νέου προσώπου αντι-Τσίπρα. Η "ηγεμονία" της αριστεράς δεν χάθηκε μόνο απο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακομη και απο την ΔΗΜΑΡ του Φ.Κουβέλη.

Είναι οριστικό οτι το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ τον φεβρουάριο του 2013 (σε 3,5 μήνες δηλαδή)θα αναδείξει ΝΕΑ ηγεσία. Η Αλέκα Παπαρήγα ως γνωστόν είναι στην ηγεσία του Πρισσού απο το 1991 και ο,τι ήταν να δώσει, το έχει δώσει(στο κόμμα και το εργατικό κίνημα).Γενικά η πορεία και η παρουσία της κρίνεται πολύ ΘΕΤΙΚΗ, αλλά πλέον οι συνθήκες άλλαξαν δραματικά. Και είναι φανερό οτι ΔΕΝ μπορεί πλέον να τις παρακολουθήσει. Η ονοματολογία μάλλον είναι άκαιρη, αν και ακούγοναι και γράφονται διάφορα. Το i-R δεν θα μπει στον πειρασμό να γράψει ονόματα (τουλάχιστον σε αυτη τη φάση). Αλλά "ο κύβος ερρίφθη" και η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Περισσού, είναι δεδομένη...


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: