Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Διαφωνούμε ακόμα και στον τρόπο που θα διαμαρτυρηθούμε στη Μέρκελ!



Άλλοι θα πάνε με στολές και άλλοι προτείνουν να μείνουμε σπίτι μας


"Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες" θα πει κάποιος αν διαβάσει τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα. Επιλέξαμε ενδεικτικά τη Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων και το κίνημα Μένω Σπίτι

Οι Έφεδροι έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

"Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00 μ.μ. όλοι οι Έλληνες στο σημείο συνάντησης στη λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ετοιμάζουμε θερμή "υποδοχή" στην αντιπρόσωπο της Γερμανίας Α. Μέρκελ που ορέγεται την Γή μας και την εξαθλίωση / αφανισμό του Ελληνικού Έθνους.
Κάθε φορά που κάποιοι εθνοπροδότες εντός και εκτός του Ελληνικού κοινοβουλίου θα κατεβάζουν τα παντελόνια τους σε κάθε επίδοξο κατακτητή της Ελλάδος, η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θα είμαστε πάντα απέναντί τους. Θα είμαστε πάντα απέναντί τους και υψώνοντας την Ελληνική σημαία θα τους υπενθυμίζουμε πως η Ελλάς ΔΕΝ πωλείται, ΔΕΝ κατακτάται.
Οποιοσδήποτε έχει τέτοιες φαντασιώσεις εμείς ΕΔΩ θα είμαστε. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!
Αποστέλλουμε κάλεσμα σε όσους η καρδιά τους χτυπά Ελληνικά και σε όλα τ' αδέλφια της εφεδρείας, στελέχη εν ενεργεία και εν αποστρατεία όλων των Σωμάτων ασφαλείας να δώσουν δυναμικό παρών ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣΑποστέλλουμε κάλεσμα σε όσους η καρδιά τους χτυπά Ελληνικά και σε όλα τ'αδέλφια της εφεδρείας, στελέχη εν ενεργεία και εν αποστρατεία όλων των Σωμάτων ασφαλείας να δώσουν δυναμικό παρών ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

Εμφάνιση : Πράσινος Μπερές ( Πράσινος/Μπλε, Καπέλο Τζόκει οι ΟΥΚ και Ειδικών Δυνάμεων), Στολή παραλλαγής με διακριτικά βαθμού. Ζωστήρα Μ71/Α-Τ Άρβυλα".

Στο εντελώς αντίθετο άκρο, το κίνημα "Μένω Σπίτι" (μπορείτε να δείτε στο slideshow το σχετικό βίντεο) προτείνει να μείνουμε σπίτι!



"Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα. Η επίσκεψη αυτή σ” αυτήν τη χρονική περίοδο μπορεί να χαρακτηριστεί ως προκλητική, ύποπτη και περίεργη. Ήδη έχουν ακουστεί πολλά. Ήδη έχουν προγραμματιστεί 3ωρη στάση εργασίας και συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Όμως βλέπουμε ότι αυτά τα συλλαλητήρια καταλήγουν σε επεισόδια σε βάρος των διαδηλωτών και ίσως τώρα εξυπηρετήσουν και για να δωθεί “εικόνα αποσταθεροποίησης” προκειμένου να παρθούν κι άλλα φασιστικά μέτρα. Η χρονική στιγμή της επίσκεψης δεν είναι τυχαία.
Προτείνουμε και καλούμε σε γρήγορη κινητοποίηση την εξής διαμαρτυρία:

ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!

Δεν πάω στη δουλειά, δεν βγαίνω στο δρόμο, δεν βγαίνω στην αγορά, δεν πάω πουθενά! Οργανώνομαι και μένω σπίτι. Γυρίζω την πλάτη στις Τρόικες, στην Μέρκελ και στον φασισμό τους.
Αν τα “επίσημα” συνδικάτα δεν ακολουθήσουν την κινητοποίηση αυτή και δεν μας καλύψουν ως απεργούς, ακούσαμε ότι τελευταία κυκλοφορεί και… μια ίωση…
Θέλουμε να καλέσετε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε σ” αυτό τoeventγια να δούμε την ανταπόκριση και να πιέσουμε στη συνέχεια κόμματα και συνδικάτα να μας ακολουθήσουν. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ!!!!

Μένουμε σπίτι, και τα παιδιά μένουν σπίτι, δεν πάνε στο σχολείο, δεν πάμε στη δουλειά. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει ήδη απο το 2010. Δε πληρώνουμε, δεν κάνουμε φορολογικές δηλώσεις, παραλύουμε το κράτος κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε μεταξύ μας. Ολοι ενωμένοι κατά του κράτους.

Αυτή η μάχη δίνεται με νού, γνώση και ανθρωπιά, όχι με γροθιές, σημαίες και ηρωισμούς".

Διαλέγετε και παίρνετε..


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: