Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Από την πηγή του πόθου, στο ποτήρι σας

Από την πηγή του πόθου, στο ποτήρι σας


Θα δίνατε 200 ευρώ για ένα μπουκάλι ουίσκι, βότκα ή ρούμι; Μάλλον όχι ε; Ακόμη κι αν αυτό το ποτό είχε τρέξει πάνω στο γυμνό σώμα ενός μοντέλου; Τώρα το ξανασκέφτεστε.


Κι όμως, αυτή η φαντασίωση έγινε πραγματικότητα από μια γερμανική εταιρία οινοπνεματωδών, που παρουσίασε τη σειρά Playmate edition, σε περιορισμένο αριθμό μπουκαλιών.

Η ιδέα είναι απλή και έχει ως εξής: τρία διαφορετικά μοντέλα, όλες εστεμμένες Playmates, αδειάζουν το ποτό πάνω στο γυμνό στήθος τους. Έπειτα το ποτό συλλέγεται και εμφιαλώνεται για να προσφέρει διπλή απόλαυση στους λάτρεις του γυναικείου φύλο και του αλκοόλ.

Σύμφωνα με την εταιρία G-Spirits το σκεπτικό πίσω από τα αισθησιακά ποτά είναι ότι «η γεύση δεν είναι το μόνο στοιχείο που σε κάνει να απολαμβάνεις ένα ποτό. Για εμάς είναι και ο ερωτισμός μίας όμορφης γυναίκας».

Πάνω από το στήθος κάθε μοντέλου θα ρεύσουν 2.500 λίτρα ουίσκι, βότκα και ρούμι. Οι ιθύνοντες θέλησαν, μάλιστα, να ταιριάξουν το κάθε ποτό με το ανάλογο μοντέλο. Το ουίσκι έχει «αναλάβει» η καστανή Αλέξα, το ρούμι η μελαχρινή Αμίνα και τη βότκα η ξανθιά Έβελιν. Διαλέγετε και... πίνετε.


Κάθε μπουκάλι συσκευάζεται σε κουτί με την εικόνα του μοντέλου, χωρίς ίχνος λογοκρισίας! 








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: