Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ανησυχητική η κατάσταση της Ντέμι Μουρ


Οι φίλοι της Ντέμι Μουρ ανησυχούν πολύ για εκείνη

Δεν δείχνει να την… παλεύει η διάσημη ηθοποιός την κατάσταση. Μάλιστα τόσο που οι φίλοι της κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!


Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) την απάτησε –και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους- η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) άρχισε να παίρνει την… κατιούσα.
Έφτασε μέχρι και την ολοκληρωτική κατάρρευση για χάρη του, έχασε τις κόρες της που δεν θέλουν ούτε να τη βλέπουν στην κατάσταση που είναι και αφού μπήκε και βγήκε επανειλημμένα στο νοσοκομείο, οι φήμες την ήθελαν να είχε ορθοποδήσει ελαφρώς.

Η σχέση του πρώην συζύγου της, Άστον Κούτσερ, με την κατά πολύ νεότερή της, Μίλα Κούνις έχει... αποτελειώσει την Ντέμι Μουρ, που δεν φαίνεται να συνέρχεται με τίποτα!
Τώρα όμως, και ειδικά μετά τις φήμες που θέλουν τον πρώην σύζυγό της ένα βήμα πριν από τον γάμο με τη νυν αγαπημένη του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis), η 49χρονη σταρ φαίνεται να έχει πάθει ξανά κρίση και μάλλον μεγαλύτερη…
"Οι φίλοι της δεν έχουν πειστεί καθόλου ότι καλυτερεύει. Αντίθετα μάλιστα ανησυχούν πολύ", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "People", τονίζοντας ότι η Ντέμι έχει μείνει σχεδόν μισή, ενώ πρέπει να έχει περάσει αιώνας από τότε που την είδε κάποιος να χαμογελά…
Η σχέση του 33χρονου Κούτσερ με την 29χρονη Κούνις, η οποία παρεμπιπτόντως πρόσφατα ψηφίστηκε ως "η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου" από τους αναγνώστες του περιοδικού "Esquire" την έχει ξεκάνει τη Μουρ.
"Δεν της φτάνει η ταπείνωση από το κέρατο, ήρθε και η ταχύτητα με την οποία την αντικατέστησε ο Άστον και η Ντέμι δεν μπορεί να το ξεπεράσει", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι η Μουρ αντί να καλυτερεύει, μάλλον χειροτερεύει.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: