Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η "κόρη" του Τζορτζ Κλούνεϊ νέο κορίτσι του Σπάιντερμαν;



Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε λίγη γυναικεία κόντρα μεταξύ Μέρι Τζέιν και Γκουέν. Είναι νέα, σέξι και τη γνωρίσαμε ως κόρη του Τζορτζ Κλούνεϊ στους «Απογόνους».
Η ανερχόμενη Σαϊλίν Γούντλεϊ ετοιμάζεται να βουτήξει στο υπερηρωικό σύμπαν, αφού συζητάει προκειμένου να συμπεριληφθεί στο καστ του δεύτερου Spiderman, που θα συνεχίσει να κρέμεται από τους ουρανοξύστες μετά την «amazing» επιτυχία του (έγινε η τρίτη πιο προσοδοφόρα κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς, βασισμένη σε κόμικς, με εισπράξεις 751 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως) αυτό ο Μαρκ Γουέμπ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με τον Γκάρφιλντ να ξαναφοράει τη μπλε-κόκκινη στολή του και την Έμα Στόουν να τον στηρίζει ως Γκουέν Στέισι.

Η Σαϊλίν, αν τελικά συμφωνήσει, μπαίνει στον ιστό ως Μέρι Τζέιν Γουάτσον, γνωστή κοκκινομάλλικη φιγούρα από το κόμικ του ανθρώπου – αράχνη και κινηματογραφικά ταυτισμένη με την Κίρστεν Ντανστ στις ταινίες με τον Τόμπι Μαγκουάιρ στο lead. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε λίγη γυναικεία κόντρα μεταξύ Μέρι Τζέιν και Γκουέν, ενώ η είσοδος καινούργιου ερωτικού ενδιαφέροντος στη ζωή του “Spidey” ίσως προαναγγέλλει την αρχή του τέλους για τη Στέισι σε αυτό το φιλμ. Όσο για τον κακό του σίκουελ, οι φήμες θέλουν τον ηλεκτρισμό να διαπερνά τις οθόνες με την εμφάνιση του Electro.

Η συνέχεια του "Amazing" θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2013 με ημερομηνία εξόδου τον Μάιο του 2014.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: