Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Το πρόγραμμα της Μέρκελ


Το πρόγραμμα της Μέρκελ

Στις 13:30 το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα την υποδεχτεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη τελετή υποδοχής και στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς και η κ. Μέρκελ θα μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνάντηση.

Στις 14:15 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου κατ’ ιδίαν συνάντηση του πρωθυπουργού με τη γερμανίδα Καγκελάριο και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Η κ. Μέρκελ θα συναντηθεί στη συνέχεια, στις 16.45, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Αμέσως μετά η Γερμανίδα Καγκελάριος συνοδευόμενη από τον έλληνα πρωθυοπυργό θα μεταβεί στο Ξενοδοχείο Χίλτον -όπου θα μεταφερθεί και το κέντρο Τύπου- για να παραστεί σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της επτάωρης παραμονής της στη χώρα μας, τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα θα είναι δρακόντεια, αφού στους δρόμους αναμένεται να αναπτυχθούν περίπου 7.000 αστυνομικοί, οι οποίοι θα κάνουν συνεχείς περιπολίες και αν χρειαστεί και προληπτικές προσαγωγές.

Αυστηρά μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή κυρίως στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο όπου θα φιλοξενηθεί η κ. Μέρκελ, στη γερμανική πρεσβεία και σε άλλα κτήρια όπου στεγάζονται υπηρεσίες και εταιρείες γερμανικού ενδιαφέροντος, καθώς και στο Σύνταγμα, όπου έχουν προγραμματιστεί κοινωνικές και εργατικές κινητοποιήσεις.

Από την Τροχαία θα διακόπτεται η κυκλοφορία στους οδικούς άξονες όπου θα μετακινείται η καγκελάριος, καθώς και στους κάθετους δρόμους.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: