Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Αδιέξοδο» στο θέατρο Π.Κ. στον Νέο Κόσμο

Το θέατρο «Π.Κ.» του χορογράφου και σκηνοθέτη Παύλου Κουρτίδη συμπληρώνει τρία χρόνια και ανεβάζει μία παράσταση για την κλειστοφοβική κοινωνία.


Τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει σε λίγους μήνες το θέατρο «Π.Κ.» του χορογράφου και σκηνοθέτη Παύλου Κουρτίδη. Και για τη χειμερινή σεζόν ανεβάζει το «Αδιέξοδο».

Πρόκειται για μια χοροθεατρική ανίχευση των αδιεξόδων μας μέσα από χιούμορ, διαρκή κίνηση και ανατροπές _όπως μια καταρρακτώδης βροχή από... φύλλα που φέρνει «την ανέλπιστη διέξοδο, που δεν ψάχτηκε ποτέ».

 Οι ηθοποιοί και χορευτές της ομάδας «Migma» επιχειρούν με την κίνηση και τον λόγο τους να «μιλήσουν» για τον εγκλωβισμό, για την κλειστοφοβική κοινωνία και την αναγκαστική συνύπαρξη με τους άλλους _θεματάκια, δηλαδή, που οδηγούν εύκολα σε... αδιέξοδο.

Τα κείμενα της παράστασης υπογράφει ο Μιχαήλ Άνθης, ενώ η μουσική σύνθεση ανήκει στον Σταύρο Μαρκόνη. Επί σκηνής εμφανίζονται οι Ελευθερία Κόμη, Θάνος Πρίτσας, Ζωή Σωτηροπούλου, Μάρκος Γιακουμόγλου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας, Παναγιώτης Μαλακός και Νάντια Τομαζένκο.

Info

20 Οκτωβρίου 2012
Θέατρο «Π.Κ.» (Κασομούλη 30, Νέος Κόσμος), προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου.

Main_adiexodo_web_no_logo_

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: